Yrityksille » Ravintolakalusteet

RavintoLAkalusteet JA RAVINTOLASUUNNITTELU

Suunnittelemme tarpeisiinne soveltuvan toimivan, viihtyisän ja näyttävän ravintolan, jossa viihtyvät niin asiakkaat kuin työntekijät. Luomme kansainvälistä tyylikkyyttä vastaamaan tämän päivän tasoa ja aistikkuutta. Voimme keskustella vain ammattitaitoisesta suunnittelupalvelustamme tai myös edustamistamme ravintolakalusteista hotelleihin, ravintoloihin, baareihin ja kahviloihin.


Edustamamme italialaiset julkitilojen kalusteet tulevat kokeneilta ja luotettavilta kansainvälisesti tunnetuilta valmistajilta. Tarjoamme uutta ilmaa ja ilmettä innovatiivisilla sisustusratkaisuilla ja laadukkaalla designilla Suomen markkinoille. Katso ja lue lisää alta.

Halutessa tarjoamme vain kalustuksen tai osan siitä suunnittelijanne suunnitelmien pohjalta. Teemme yhteistyötä muiden suunnittelutoimistojen kanssa myös suunnittelussa joko auttaen jollain suunnittelualueella tai osana suunnittelutiimiä projektin alusta loppuun. 

Luo projektisi baari- tai ravintolatilaan jännittäviä tehostepintoja printtikuvien avulla

Presotto Contract on toimittanut kalusteita ja pintamateriaaleja asennuksineen turn-key-palveluna jo useita vuosikymmeniä hotelleihin. Heidän kalustamiaan kohteita löytyy useista hotelleista. Lisää heidän referensseistään ja kuvia voit nähdä osoitteessa www.presottocontract.it. Ravintolasisustuksesta lisätietoa saat sisustuspalvelustamme. 


ravintola ravintola

Riflessi Srl:llä on laaja mallisto erilaisia jatkopöytiä, jotka muuntautuvat tilan ja henkilömäärän mukaan. Pöydät ja konsolipöydät ovat helppokäyttöisiä, kevyitä ja vakaita patentoidulla mekanismilla. Konsolipöytää voi tarvittaessa käyttää vain laskutasona, jolloin se vie vähän tilaa. Katso www.riflessisrl.it.

Ota meihin yhteyttä!

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa