Yrityksille » Luksuskalusteet

Luksussisustukset ja -kalusteet

Luksus voi tarkoittaa eri ihmisille hieman erilaisia asioita. Kuitenkin kaikki mieltävät luksukseksi hienoimpia, kestävämpiä ja kalliimpia materiaaleja, kuten marmori, graniitti, aito nahka jne. Luksus voi olla myös käsintehtyä tai säihkettä ja glamouria. ARIA NOVA tietää kuinka luksushuoneisto luodaan. Ota yhteyttäja jutellaan lisää. Toimimme Helsingissä ja lähialueilla. 

luksus luksus

Presotto Italian kalusteiden pinnoitteisiin on käytetty hieman runsaammin lehtihopeaa ja lehtikultaa. Ne pinnoitetaan aina käsin pölyttömässä tilassa ja pinta koostuu monesta n. 10x10 cm kokoisesta ohuesta lehdestä, jotka sisältävät oikeasti hopeaa tai kultaa. On myös lehtikuparia. Lopuksi pinnat käsitellään käyttöä kestävällä läpikuultavalla vesipohjaisella lakalla.

Lehtihopea- ja lehtikultapinnoitteilla saa tilaan kuin tilaan glamouria ja luksuksen tuntua. Joskus sitä riittää vain pieni alue, niin tilaan saa hienon arvokkaan ja edustavan ilmeen. Tyyli sopii niin hotelleihin, ravintoloihin, koteihin kuin huviloihinkin. Samaa pinnoitustaitoa käyttää toinen valmistajamme Riflessi Srl. Heiltä löytyy näin käsiteltyjä senkkien ovia, peilejä ja jopa jokunen ruokapöytä.

luksus luksus

luksus luksus

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa