Yrityksille » Hotellikalusteet

Hotellikalusteet JA -SUUNNITTELU

Hotellihuoneen sisustus laadukkailla italialaisilla huonekaluillamme nostaa hotellin arvostelut pilviin. ARIA NOVA tarjoaa sisustussuunnittelua, jolla ehostamme tilasi katseen kestäväksi. 

        

hotellihuone hotellihuone

Presotto Contractilla on usean vuosikymmenen kokemus hotellihuoneiden kuten muidenkin hotellitilojen kalustamisesta ja asennuksesta ympäri maailman. Heillä on toimiva mock-up-paja, jossa valmistetaan ja tarkistetaan ennakkoon kalusteiden toimivuus.

Asennuspalveluun kuuluu halutessa avaimet käteen -palvelu käsittäen myös kaikkien pintamateriaalien asennuksen. Heidän yksi toteutunut koko hotellin kalustus on eko-hotelli Aqualux Bardolinossa Garda -järven rannalla. Hotellissa on 113 huonetta, joista 33 on sviittejä. Katso kuvia heidän muistakin referensseistään! Lisää kuvia ja tietoja referenssihotelli Aqualuxin upeista toteutetuista tiloista löydät hotellisivustolta:
http://www.aqualuxhotel.com/en/

ARIA NOVA/ Artesisustus Värjy Virve suunnittelee hotellihuoneita kylpyhuoneineen ammattitaidolla ja laajalla sisustusarkkitehtikokemuksella niin suoraan asiakkaalle kuin muiden suunnittelutoimistojen tiimissä. Lisäksi voimme huolehtia hotellihuoneidenne kalustamisesta Presotto Contractin agenttina.

      

hotellihuone

Pyydä tarjous kokonaisuudesta tai vain kalusteista tai suunnitteluita!

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa