Yrityksille

YRITYSTILAT

Monilla kansainvälisesti tunnetuilla kalustevalmistajillamme on useiden kymmenien vuosien kokemus contract -puolen kalustamisesta ja avaimet käteen -palvelusta ympäri maailman. Esimerkiksi päämiehemme Presotto voi tarjota suunnittelijan suunnitelmien mukaiset hotellikalusteet asennuksineen ja vaikka sisustuspintojenkin asennukset kokonaisuutena. Asennusmahdollisuus suoraan valmistajalta riippuu volyymista. Hotellihuoneen kokonaiskustannukset voivat jäädä selvästi edullisimmiksi kotimaisiin tarjoajiin verrattuna johtuen työn hinnasta.

Julkisten tilojen sisustuskohteita: Hotellit, hotellihuoneet, ravintolat, lounge -tilat, baarit, kahvilat jne.

hotellihuone

On myös mahdollista teetättää vain osan kalusteista mittojen mukaan tai tilata valmiista valikoimasta standardimittaisia kalusteita tai muokata niitä haluttuun mittaan. Projektiasiakkaana olet tervetullut tutustumaan valmistajamme Presotton mock-up pajaan, jossa testataan mm. hotellihuoneisiin tulevia kalustuksia.

ARIA NOVA/ Artesisustus Värjy Virve 

ARIA NOVAn/ Artesisustus Värjy Virven edustamia ja maahantuomia italialaisia kalusteita ja sisustustuotteita toimitetaan joko suoraan omille asiakkaille tai muiden jälleenmyyjien ja suunnittelijoiden yritys- ja yksityisasiakkaille.

Yritys on myös sisustusarkkitehtitoimisto pitkällä 25 vuoden kokemuksella. Voimme käyttää sisustussuunnitelmissamme muitakin kalusteita ja tuotteita kuin vain omat edustamamme. Suunnittelutiimiimme kuuluu muitakin alan ammattilaisia. Kyemme tarjoamaan isompiakin projekteja.

Pyydä tarjous suunnittelusta tai vain edustamistamme kalusteista!

Sisustusratkaisut

Etsimme ja tarjoamme innovatiivisia sisustusratkaisuja erilaisiin tila- ja kalusteongelmiin niin koteihin kuin projekteihin. Monikäyttöiset ja jopa muunneltavat kalusteet helpottavat arkea, lisäävät mukavuutta ja elämänlaatua. Etsimme uusia ratkaisuja ja tuotteita myös tilauskohtaisesti tarpeen mukaan.

Ota meihin yhteyttä ja keskustellaan lisää!


Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa