Yritys » Media

Media 

Tältä sivulta löydät tietoa, missä medioissa joko ARIA NOVA / Artesisustus Värjy Virve, toteuttamani sisustusratkaisut tai edustamani tuotteet ovat esiintyneet.
 

TAMMIKUU 2018

Avotakka 01/2018 -lehdessä julkaistiin materiaalia edustamastamme taidetapetteien valmistajan tapetista My Decò.

JOULUKUU 2017

DESIGNVUOSI2017 -julkaisu on tehty kunnioittamaan suomalaista muotoilua, suunnittelua ja suunnittelijoita Suomi100 -juhlavuoden kunniaksi. Lehti sisältää katsauksen 100 vuotiaan Suomen muotoilun historiaan. Lehti oli myynnissä Lehtipisteissä kautta maan joulukuun 2017 - tammikuun 2018 aikana. DESIGNVUOSI 2017 lentää Finnairilla koko vuoden 2018 loppuun asti! Julkaisu on luettavissa digitaalisesti Finnairin kaikkien laajarunkokoneiden Nordic Sky Wi-Fi portaalissa.

KEVÄT 2017


Oppikirja "Hotellin asiakasliikenne ja kannattavuus" sisältää Contract -toimittajan Presotton mallikuvia ja sisustusarkkitehtisuunnittelua toteuttavan ARIA NOVAn antamaa tietoa korkeatasoisten kansainvälisten hotellien sisustamisesta. Kirja sisältää Presotton antamia hintaesimerkkejä eri varustetasoilla toteutettujen hotellihuoneiden kustannuksia. Kirja on tarkoitettu matkailualan ja hotelli- ja ravitsemusalan opiskelijoille ammatillisissa oppilaitoksissa, ammattikorkeakouluissa ja aikuiskoulutuksessa. Kirjan ovat kirjoittaneet Mirja Rautiainen ja Mika Siiskonen. Kirjan on julkaissut Restamark.

ELOKUU 2016
Plaza 06/2016 esitti tämän hetken parhaat olohuone- ja makuuhuonetrendit sekä tuotteet.

MAALISKUU 2015
Keittiökoosteessa Plaza 02/2015 ilmestyi Veneta Cucinen Oyster -keittiömalli yhdellä uusimmista viilupinnoista Rovere Botte. Se tuo uudenlaista ilmettä, lämpöä ja viihtyisyyttä!

HELMIKUU 2015
Sisustuslehti  Avotakka julkaisi helmikuussa 2015 numerossaan todella ainutlaatuisen vaatekaapin STEP.

TAMMIKUU 2015
Plaza -sisustuslehti julkaisi tammikuun 2015 numerossaan Presotton valmistaman vaatekaapin DIAGONAL.

MARRASKUU 2014

Löydät Plaza -lehdestä nro 10/2014 kaksi edustamaamme kalustemallistoa. Yksi on keittiöitä koskevassa artikkelissa Italian suurimmalta modulaarikeittiöiden valmistajalta Veneta Cucinelta malli Diamante. Lasisista pinnoista löytyy eri sävyjä niin mattana kuin kiiltävänä.Toinen edustamamme tuote on säilytyskalusteita koskevasta artikkelista. Presotto Italian upea myös ekologisesti tuotettu senkki on käsin kosketeltavan samettinen ja ainoaa laatuaan niin materiaalien kuin designin suhteen.

Plaza Koti 102014 Veneta Cucinen keittiö Diamante Presotton senkki I-ModulArt

Lokakuu 2014

Kauniit kodit -lehti nro 10/2014 julkaisi Kodin kalusteet -artikkeliinsa vuodeuutuuksia. Pääsivulle he valitsivat päämiehemme Presotto Italian eri tilojen mittoihin muokattavan vuoteen ZERO. Vuodetta saa pyöreänä tai pyöristetyillä reunoilla. Jos tila on ahdas vuoteen toiselta puolelta, saa vuodetta eri syvyisillä kaarevilla reunoilla. Sängyn päätyjä on lukuisia kuten verhoilunahkoja ja -kankaita.

Kauniit kodit kansi nr 102014 Presotton vuode Zero

SYYSKUU 2014

Ilmoitimme PlazaKoti -lehdessä nro 8/2014 avanneemme uuden sisustusliikkeen osoitteessa Mannerheimintie 40, Helsinki. Tervetuloa tutustumaan!

PlazaKoti 082014 Sisustusliike ARIA NOVA ja Italian Living

Huhtikuu 2014

Tällä kertaa PlazaKoti -lehdessä nro 3/2014 hallitsee olohuoneen parhaat palat -artikkelia Presotto Italian I-ModulART malliston pehmeä moderni tv -kokonaisuus.
Saimme edustamistamme Open Kristalluxin kylpyhuonevarusteista myös 3 kuvaa esille lehden "Viiden tähden kylpyhuone" -artikkeliin. Nämä tuotteet ovat pehmustettu tyylikäs jakkara, kääntyvä puinen tyylikäs suihkuistuin sekä Lingotto -sarjan laadukkaita kylpyhuonevarusteita.

Maaliskuu 2014

PlazaKoti -lehdessä nro 2/2014 löytyy VenetaCucinen raikkaan värikäs keittiö Start-Time mallistosta sekä Presotto Italian täysin kierrätettävissä oleva puurunkoinen upea sänky.

Joulukuu 2013 - Tammikuu 2014

Edustuksestamme pääsi taas pari upeaa tuotetta PlazaKoti -lehden artikkeleihin! Riflessin keltainen senkki Segno on tilojen piristysruiske ja sopii loistavasti skandinaaviseen sisustukseen. Unitablen tyylikäs ja laadukas parhaasta luuposliinista oleva lautassarja Meeting viehättää ja lisää nautintoa juhlakattauksessa. Astiasto esiteltynä samassa lehdessä.

Marraskuu 2013

Ilmettä tilaan luova diagonaalisilla liukuovilla oleva vaatekaapisto Shape (Presotto) ja kaksi upeaa keittiötä Oyster decorativo ja Diamante (Veneta Cucine Spa) esillä PlazaKoti lehdessä.

Lokakuu 2013

PlazaKoti -lehdessä esillä sänkyjä koskevassa artikkelissa upea Presotto Italian sänky Aqua. Katso kuva tuotetietoineen Makuuhuone -otsikon alta kohdasta "Puiset sängyt".

Joulukuu 2012 - Tammikuu 2013

OmaKoti kullan kallis -lehdessä julkaistuna viimeisimmän sisustussuuntauksen mukaisesti Presotton olohuonekalusteeseen täysin integroitu iPad/ iPod -telakka-asema, basso ja kaiuttimet erinomaisella äänentoistolla. Hyvästit johdoille ja hallitseville mustille laitteille. Lehdestä löytyy myös kaunis juhlakattaus Unitablen upean graafisella astiastolla Signs.

Marraskuu 2012

Glorian koti numerossa 11/2012 on mukana erityinen Presotto Italian Bruco -divaani, jossa selkänojalle kolme eri säätöä -pysty, viisto ja vaaka. Verhoilu on lycra, ei irroitettavissa. Sävyjä on valkoinen, punainen ja musta. 
Mitat: Istuinosa L750xP1000xK370mm, selkänoja pystyasennossa K900mm, rahin halkaisija 370mm. 
Hinta: Divaani 1.850eur, rahi 416eur.
Tämä ainoa laatuaan oleva Bruco on herkullinen piristys tämän päivän sisustukseen. Ohessa valokuvia.

Heinäkuu 2012

Gloriankoti -lehdessä nr.7/2012 oli teemana vuoteet. Edustamastamme mitä laajimmasta vuodemallistosta oli artikkelissa mukana upea pyöreä keinonahkaverhoiltu designvuode ZERO L. Presotto Italia on yksi harvoista maailmalla olevista pyöreiden vuoteiden valmistajista. Katso lisätietoa tuotteesta Makuuhuoneiden alta. 

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 1Jaa