Yritys » Arvot

Artesisustus arvostaa värejä, luontoa ja harmoniaa

Artesisustus edustaa ja arvostaa pehmeitä arvoja:

Värit
Värillä on väliä! Värit vaikuttavat meihin voimakkaasti myös tiedostamattamme. Väreillä voidaan kohentaa tai pahentaa niin fyysistä kuin henkistä hyvinvointia. Väreillä on vahva symbolinen ja kultturellinen merkitys. Niiden voimaa hyödynnetään myös kaupallisessa viestinnässä. Jokainen ihminen kokee värit myös eri tavoin osittain omasta temperamentista ja elämän tilanteestakin johtuen.

Luonto
Luonto on elinehtomme. Luonto omaa värejä ja muotoja, jotka miellyttävät ja rentouttavat. Kaipaamme luonnon elementtejä sisustukseen niin värien, muotojen, materiaalien, kuvien ja symboliikan merkeissä. Luonnon yleisvärit toimivat hyvin sisustuksen suurissakin pinnoissa. Toimivia tehostevärejä näemme luonnossa mm. pienemmissä asioissa kuten kukissa, marjoissa ja linnuissa.

sisustus

Harmonia
Harmonia on Artesisustuksen suunnitelmissa ehdoton tavoite. Harmonia syntyy hyvällä kokonaisvaltaisella suunnittelulla, jossa mm. värit, muodot, kuviot, materiaalit, pintastruktuurit ja -kiillot, kulkuvirrat ovat kaikki tasapainossa keskenään. Harmoninen tila on kaunis, aistikas ja viihtyisä.

Kauneus
Artesisustus haluaa luoda kauniita sisustuksia. Kauniissa tiloissa, kalusteissa ja tuotteissa silmä lepää.

Historia
Historia on täynnä upeita rakennuksia, teoksia, taidetta, käyttötavaroita jne. Historia inspiroi ja on osa meitä. Vanhat asiat ympärillämme herättävät tunteita, elämyksiä ja muistoja.

sisustus

Kädentaidot ja taide
Käsityönä tehdyt tuotteet, kalusteet ja taide tuovat ympäristöön sielua. Käsintehdyn työn jälki ympäristössämme vaikuttaa huomaamattammekin siihen, miten tilan koemme ja siinä viihdymme.

Aistit
Sisustuksella voi herättää kaikkia aistejamme ja minimoida aisteja vahingoittavia tekijöitä. Onnistunut sisustus voi sisältää kaikkia aisteja hiveleviä elämyksiä.

Yksilöllisyys
Kun sisustus on asukkaidensa oloinen ja näköinen tai tila omaa rakennuksen historiaan, ympäristöön, sen käyttäjiin tai käyttötarpeeseen sidottuja elementtejä ja peilaa näitä, on se yksilöllinen.

Viihtyisyys
Viihtyisyys on parhaimmillaan, kun edellä mainitut osa-alueet toteutuvat sisustuksen osalta.

sisustus

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa