Yritys

ARIA NOVA / Artesisustus värjy virve

Sisustusarkkitehtitoimisto Artesisustus Värjy Virve on perustettu jo vuonna 2000. Omistaja on Italiassa vuonna 1994 sisustusarkkitehdiksi täysillä pisteillä valmistunut Virve Värjy-Krook. Ammattikorkeakoulu on Istituto Europeo di Design. Professoreina toimi Italiassa tunnettuja ja arvostettuja arkkitehtejä.

Koulutus käsitti vahvasti tila-arkkitehtuuria, tilan hyödyntämistä ja toimivuutta, sen elämyksellisyyttä ja estetiikkaa. Virven 22 vuotta pitkä, monipuolinen kokemus sisustusarkkitehtina, projektinvetäjänä, arkkitehtikoordinoijana ja sisustusneuvojana tarjoaa laajaa ammattitaitoa ja apua projekteihinne.

Aria Nova syntyi sisustusarkkitehtityön pohjalta, kun Virve toistamiseen eri suunnittelukohteissa törmäsi useasti samoihin markkinoillamme olleisiin puutteisiin niin tuotevalikoimissa, niiden monipuolisuudessa, kalusteiden heikoissa materiaali- ja värivaihtoehdoissa. Lisäksi monet tuotteet ja kalusteet eivät tarjonneet tilapuutteisiin ratkaisuja ja muunneltavuutta, mikä on tärkeää huomioida niin projektikohteissa kuin elämäntilanteiden muuttuessa kodeissa. Ei ole ekologista vaihtaa kalustusta joka muuton yhteydessä tai perhekoon muuttuessa.

Vastaan tuli myös monesti eri kalusteliikkeissä asioidessaan palvelun puute tai myyjien tietämättömyys myytävänä olevien tuotteiden materiaaleista, rakenteesta, alkuperästä jne. Kaikkea ei voikaan tietää, mutta asioista voi ottaa selvää ja tiedottaa asiakasta jälkikäteen.

Italialaista designia

Tältä pohjalta Virve päätti hyödyntää hyvää tuntemustaan markkinoilla olevista valmistajista ja jo osaa olemassa olevia kontaktejaan tarjoten valikoimaa ja ratkaisuja näihin mainittuihin puutteisiin.

Syyt päätyä edustamaan italialaista designia:

  • Italia edustaa maailman innovatiivisinta huippua kalustesuunnittelun ja tuotannon osalta.
  • Italiassa vielä hallitaan käsityötaitoa ja osataan hyödyntää sitä tuotannollisesti.
  • Paikallisilla suuremmilla markkinoilla kyetään vastaamaan kysyntään tehokkaasti huipputeknologian avulla ja kehittämään tuoteinnovaatioita.
  • Italialainen sisustusarkkitehdin koulutus arvostettujen arkkitehtien opissa on antanut pohjan kansainväliseen sisustamiseen.
  • Maa, kulttuuri ja kieli ovat entuudestaan tuttuja.

Hinnoittelu

Artesisustus palvelee niin pienissä kuin isommissa kohteissa, myös konsultaatiokäyntejä.
Kohteen aineistoon ja/tai kohteeseen tutustuttua, Artesisustus tekee tarjouksen. Sopimukseen sisällytetään palvelun sisältö-, hinta-, aikataulu- ja laskutustiedot. Palvelu tapahtuu useimmiten tuntityönä.

Kalusteista ja kylpyhuonetarvikkeista kerromme hinnan ja kokonaisuuksista annamme tarkemman tarjouksen.


 

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa