Yrityksille » Baarikalusteet

BAARIkalusteet JA SISUSTUSSUUNNITTELU

Suunnittelemme tarpeisiinne soveltuvan toimivan, viihtyisän ja näyttävän baaritilan, jossa viihtyvät niin asiakkaat kuin työntekijät. Luomme kansainvälistä tyylikkyyttä vastaamaan tämän päivän tasoa ja aistikkuutta. Voimme keskustella vain ammattitaitoisesta suunnittelupalvelustamme tai myös edustamistamme ravintolakalusteista hotelleihin, ravintoloihin, baareihin ja kahviloihin.


Edustamamme italialaiset julkitilojen kalusteet tulevat kokeneilta ja luotettavilta kansainvälisesti tunnetuilta valmistajilta. Tarjoamme uutta ilmaa ja ilmettä innovatiivisilla sisustusratkaisuilla.


Halutessa tarjoamme vain kalustuksen tai osan siitä joko suunnittelijanne tai meidän suunnitelmien pohjalta. Teemme yhteistyötä muiden suunnittelutoimistojen kanssa joko auttaen jollain suunnittelualueella tai osana suunnittelutiimia projektin alusta loppuun.

Luo projektisi baari- tai ravintolatilaan jännittäviä tehostepintoja printtikuvien avulla! Miljoonien vaihtoehtojen kuvakirjastosta on valittavissa projektiisi sopiva printattava kuva tai on mahdollista hyödyntää omaa kuvaanne tai logoanne, jos se täyttää laatuvaatimukset. Materiaali on kestäväpintainen alumiinilevy, joka on kevyt asentaa, helppo käsitellä työkaluilla ja se kestää vaativatkin olosuhteet niin kosteuden kuin rasvan. Levy soveltuu myös kovaan kulutukseen lattiapintoihin ja uima-altaiden pohjille.

Kysy meiltä rohkeasti!


 

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa