IDEOITA SISUSTUKSIIN TUOTTEILLAMME

Sijaintisi:  Sisustussuunnittelu

SISUSTUSSUUNNITTELU HELSINKI – YRITYSTILAT JA KODIT

Sisustussuunnittelun avulla otat kaiken irti tilan estetiikasta ja käytettävyydestä. Helsingissä sisustussuunnittelua julkisiin tiloihin (hotellit, ravintolat, toimistot jne.) ja kodeille toteuttaa ARIA NOVA. Useiden vuosien kokemus tilan hyödyntämisestä ja oikean tunnelman välittämisestä näkyy työnjäljessämme. Teemme yhteistyötä tarkkaan valittujen alihankkijoiden kanssa, mikä tarkoittaa, että tilaamalla sisustussuunnittelun meiltä, saat halutessasi kaiken suunnittelusta toteutukseen. Tehtäväksesi jää nauttia valmiista lopputuloksesta.


- Kokonaisvaltaista palvelua: suunnittelusta tavaratoimituksiin
- Myös haastavien yritystilojen suunnittelu
- Kalustekokonaisuuksien suunnittelu ja toimitus
- Laadukkaat italialaiset kalusteet jokaiseen huoneeseen


YRITYSTILOJEN SISUSTUSSUUNNITTELU –TEHOKKUUTTA MARKKINOINTIIN JA ASIAKASHANKINTAAN

Julkisten tilojen sisustuksella on merkitystä paitsi imagon, myös tehokkuuden kannalta. Kun tilasi on suunniteltu tarkasti, palvelee se yritystoimintaasi mahdollisimman tehokkaasti. Asiakasystävälliset funktionaaliset tilat miellyttävät silmää, ovat helppo pitää puhtaana ja tehostavat yritystoimintaa. Tutustu julkisten tilojen sisustusratkaisuihin täällä. Valmistajamme ovat toimittaneet lukuisia kohteita hotellihuoneista ravintoloihin ja toimistoihin.


YRITYSTILOJEN SISUSTUSSUUNNITTELU ON KATTAVA PROJEKTI

Yritystilojen sisustussuunnittelu sisältää niin tekstiileiden, kiintokalusteiden, pintamateriaalien kuin muiden elementtien suunnittelun ja toteutuksen. Kun jokainen osa-alue on mietitty tarkkaan, lopputulos kestää ja palvelee vuosia työntekijöidesi ja asiakkaidesi mukavuutta. Käytämme suunnitelmissamme niin edustamiamme kalusteita ja materiaaleja kuin muitakin tuotteita. Suunnitelmissa haetaan kuhunkin tilaan sopiva kokonaisuus. Teemme yhteistyötä ja -suunnittelua myös muiden suunnittelijoiden kanssa.


KODIN SISUSTUSSUUNNITTELU – ESTETIIKKA JA NELIÖT HYÖTYKÄYTTÖÖN

Nautitko linjakkaasta modernista tai miellyttääkö silmääsi luonnonläheiset elementit ja lämpimät sävyt? Sisustussuunnittelulla luodaan kodistasi tila, joka on paitsi käytännöllinen, myös rentouttava ja kaunis. Rentoudu, inspiroidu, innostu ja rauhoitu kotonasi oikeiden materiaalien ja estetiikan parissa. Toteutamme viihtyisät kodit, joissa on helppoa elää. Käytämme suunnitelmissa niin edustamiamme kalusteita kuin muita. Teemme tilat toiveidesi pohjalta näköiseksesi huomioiden perheen eri asukkaat ja tarpeet. Huomioimme myös esteettömyyden, jotta esimerkiksi keittiössä liikkuminen ja toimiminen on sulavaa ja turvallista.

MILLOIN ON HYVÄ HETKI KODIN SISUSTUSSUUNNITTELULLE?

Oletko juuri ostanut asunnon tai myymässä vanhaa? Onko rakennukseesi tulossa putkiremontti? Sisustussuunnittelu palvelee niin remontoijaa, uuden asunnon ostanutta kuin vanhan myyjää. Pintaremonteilla ja pienellä pintaviilauksella myyjä nostaa asuntonsa huomioarvon markkinoilla ja herättää potentiaaliset ostajat. Uuden kodin ostaneen taas on syytä laittaa koti heti kuntoon. Kysy meiltä lisää kodin sisustussuunnittelusta ja katsotaan, kuinka voimme parhaiten palvella tarpeitasi. TArjoamme sisustussuunnittelua Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla.

TOTEUTTAMIAMME SISUSTUKSIA

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa