Sisustusarkkitehti » Yksityiskodit

Kodin sisustus asiantuntijalta Helsingissä

Työelämä on tänä päivänä monella vaativaa, henkisesti uuvuttavaa sekä työelämän sovittaminen perhe-elämään haasteellista. Oman kodin tulisi olla paikka, joka on kutsuva ja energiaa antava pesä. ARIA NOVA/ Artesisustus Värjy Virve Helsingissä toteuttaa kodin sisustuksen tyylillä ja taidolla. 
kokonaistoimitukset

KOKEMUSTA ERI TYYLISISTÄ KODEISTA

Artesisustuksen pyrkimys on luoda asiakkaansa näköisen ja oloisen kodin kunkin elintavat ja tarpeet huomioon ottaen unohtamatta toimivuutta, kauneutta, arjen luksusta. Yrityksellä on kokemusta monen erityylisen kodin suunnittelusta eri tyylisille ja -kokoisille perheille, oli mieltymys sitten moderni, klassinen, perinteinen, retro, tai jotain muuta. Olemme palvelleet yli 400 taloutta erilaisissa sisustusongelmissa käsittäen kaikki kodin tilat.

KOKONAISVALTAINEN PALVELU JA YKSILÖLLISYYS

Artesisustukselta saat mitä yksilöllisemmän ja kokonaisvaltaisemman kodin hyödyntämällä yrityksen monipuolista palvelutarjontaa ja kontakteja.
Palvelu käsittää esimerkiksi tilamuutoksia, pintamateriaali-, väri- ja valaistusehdotuksia, keittiöiden, kylpyhuoneiden, saunojen, eteistilojen ja kaapistojen suunnittelua, irtokaluste- tai mittatilauskalustesuunnitelmia, tekstiilejä jne. Kaikki mahdolliset osat listoja ja varusteita myöden, mitä vain kotiin voidaan kaivata asiakkaan budjetin rajoissa, toiveita ja tarpeita noudattaen.


Artesisustus suosittelee hyviä yhteistyökumppaneitaan tai tekee yhteistyötä asiakkaan urakoitsijan kanssa. Halutessa valvomme sisustustöiden suunnitelmien mukaista valmistumista. Näin säästät hermojasi ja aikaasi ja voit keskittyä oman arkesi hoitamiseen.

AISTIT, LUONTO JA TERVEYS

Ympäristömme vaikuttaa terveyteemme. On tärkeää, että kodissa käytetään hyviä materiaaleja, jotka eivät vahingoita terveyttämme. Lisäksi iso merkitys mielialaamme ja terveyteemme on mm. valolla, väreillä, muodoilla, tilan toimivuudella, kalusteiden asettelulla toisiinsa nähden ja luonnon vaikutuksella. Kun kokonaisuus on huolellisesti
suunniteltu ja hyvin toteutettu, mieli lepää ja voi NAUTTIA!


LISÄÄ REFERENSSIKUVIA ALLA:

kokonaistoimitukset

Asunto Taka-Töölö, Helsinki 

Sisustusarkkitehti Virve Värjy-Krook suunnitteli remonttimuutoksen, mikä käsitti tilamuutokset, kylpyhuoneen laajennuksen, pintamateriaalit, valaistuksen, kalustusjärjestyksen, kiinteiden kalusteiden suunnittelun materiaaleineen ja varusteineen, kaiken materiaalin, yksityiskohtien ja työn kilpailuttaminen, budjetointi, erikoissuunnittelijoiden kilpailuttaminen ja lupa-asioiden osittainen organisointi. 

Asunto on lähes 100 vuotta vanha kerrostaloasunto. Osa tiloista oli alkuperäisessä kunnossa ennen remonttia. Lattia oli vino ja natiseva sekä tehty parista eri kuluneesta materiaalista. Keittiö ja kylpytila eivät vastanneet tämän päivän tarpeita. Lisäksi huonejako ei sellaisenaan soveltunut uusille asukkaille.

ASUNTO RAUMA

Tunnelma muuttuu vuodenaikojen ja päivänkulun mukana! Asukas halusi kotiinsa enemmän ilmaa, keveyttä ja valoa. Vanhat pinnat uusittiin ja osa 30v vanhoista kookkaista tummista kalusteista vaihdettiin modernimpiin ja vaaleisiin. Asukkaan omat taulut ja sisustusvalaisimet löysivät uudet paikat. Vanhat ja uudet huonekalut istuvat erinomaisesti yhteen, kun materiaali- ja värivalinnat sointuvat toisiinsa. Uudet kauniit peilit kruunaavat koko tunnelman.

ASUNTO PITÄJÄNMÄKI, HELSINKI

Tunnelma muuttuu tässäkin keittiössä valaistuksesta riippuen. Asukas remontoi uuden kotinsa uusilla pinnoilla ja kiintokalusteilla tiukalla budjetilla toteuttaen. Toiveena oli valoisa ja vaalea koti hyvillä materiaaleilla toteutettuna.

yksityiset kohteet yksityiset kohteet yksityiset kohteet yksityiset kohteet yksityiset kohteet yksityiset kohteet yksityiset kohteet yksityiset kohteet yksityiset kohteet yksityiset kohteet yksityiset kohteet

ASUNTO TURKU

Kohteeseen Virve on suunnitellut kaikki pintamateriaalit, tekstiilit, valaisimet, säilytyskalusteet, joista vaatekaapit ja kylpyhuonekalusteet teetettiin suunnitelmien mukaisesti puupajalla. Keittiökalusteet ja irtokalusteet valittiin valmiista mallistoista.
yksityiset kohteet yksityiset kohteet

ASUNTO MELLUNMÄKI, HELSINKI

Virve suunnitteli kodin keittiömuutokset, jossa 80 -luvun mäntyovet ja punaruskeat laatat vaihtuivat tämän päivän tyyliä ja tekniikkaa vastaavaksi.
yksityiset kohteet yksityiset kohteet

yksityiset kohteet yksityiset kohteet

yksityiset kohteet yksityiset kohteet

yksityiset kohteet yksityiset kohteet

yksityiset kohteet yksityiset kohteet

ASUNTO TAPANINVAINIO, HELSINKI

Virve suunnitteli kotiin keittiö-, wc-, eteis-, kodinhoito-, kylpyhuone-, makuu- ja olohuoneen muutokset tiiviissä yhteistyössä asukkaiden kanssa heidän mieltymyksiään noudattaen.
yksityiset kohteet yksityiset kohteet

yksityiset kohteet yksityiset kohteet

yksityiset kohteet yksityiset kohteet

ASUNTO ALPPIHARJU, HELSINKI

Kohteen sisustamiseen kuului tilamuutokset seinien aukotuksineen ja uusine seinineen, säilytyskalusteet, kaikki pintamateriaalit, valaisimet ja puupajalla teetetty mittatilausvuode.
yksityiset kohteet yksityiset kohteet

OMAKOTITALO SIPOO

Ison perinne omakotitalon suunnitteluun kuuluivat kaikki pintamateriaalit Gamla Svenska -tyylin mukaisesti toteutettuina.
yksityiset kohteet

SINIVALKOINEN POJAN HUONE JA AIKUISTEN MAKUUHUONE ROMANTTISELLA SEINÄMAALAUKSELLA

yksityiset kohteet yksityiset kohteet

yksityiset kohteet yksityiset kohteet

ASUNTO MARJANIEMI, HELSINKI

Kohteessa suunnitteluun kuuluivat lasten pelihuoneen, biljardihuoneen ja työhuoneen uudelleen järjestely seinämaalauksineen sekä työhuoneen työpisteen suunnittelu ja teettäminen mittatilauksena puusepällä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa