Sisustusarkkitehti » Laivat ja risteilijät

LAIVAT JA Risteilijät

Kokemusta luksusluokan risteilijöiden sisustus- ja sisustusvarustelusuunnittelusta, suunnitteluvalvonnasta ja arkkitehtikoordinoinnista on kertynyt yli 10 vuotta. Risteilijöiden suunnittelu on hyvin vaativaa ja haasteellista. Siinä on noudatettava lukuisia sääntöjä mm. turvallisuuden ja hygienian suhteen, huomioitava vaikeasti liikkuvat henkilöt sekä materiaalien kestävyys, paino ja huollettavuus.

Risteilijäsuunnittelu ja arkkitehtikoordinointi vaativat erityistä tarkkuutta, ammattitaitoa ja vastuuta. Karibian luksusristeilijöihin Virve on tehnyt suunnittelua lähes kaikentyyppisiin tiloihin käsittäen ravintoloita, baareja, pubeja, kauppoja, pizzerioita, kahviloita, loungeja, yökerhoja, hyttialueita, kävelykatuja, kokoustiloja, vastaanottotiloja ja portaikkoalueita. Lisäksi Virve on kuvittanut Tallink Galaxyn leikkitilan pintojen kuvituksen ja maalannut tilan kokonaan apulaistensa kanssa v.2006. Katso kaikki referenssit viereisiltä sivuilta.

Voit nähdä videoesityksen M/S Navigator of the Seasin Royal Promenade -kävelykadusta oheistiloineen, joiden suunnittelua Virve veti ja oli itse mukana suunnittelussa  Laiva valmistui v.2002:

https://www.youtube.com/watch?v=0v52Wi8KVNQ

Virve on ideoinut Tallinkin Galaxy -laivaan taide-ehdotukset ravintola- ja hyttialueille v.2005.

sisustus sisustus sisustus

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa