Sisustusarkkitehti » Julkisten tilojen sisustussuunnittelu ja arkkitehtikoordinointi

Julkisten TILOJEn sisusTUSSUUNNITTELU JA ARKKITEHTIKOORDINOINTI

ARIA NOVA/ Artesisustus tarjoaa monipuolista ja kokonaisvaltaista osaamista ja sisustuspalvelua niin julkisiin kuin yksityisiin tiloihin 25v kokemuksella. Artesisustuksen viihtyisille sisustuksille on ominaista taitavasti kootut väri-, materiaali- ja tuoteyhdistelmät eri budjettiluokissa. Sisustuksemme ovat huolellisesti mietittyjä kokonaisuuksia jokaista yksityiskohtaa myöten. Aina tulee huomioida myös materiaalien kestävyys, laatu ja huollettavuus. Vahvuutena löytyy hyvä materiaali-, kaluste- ja rakennustekninen tuntemus sekä markkinoilta löytyvien materiaalien ja tuotteiden tunteminen.

Julkiset tilat

Artesisustuksen sisustusarkkitehtisuunnittelun lähtökohtana on tilan toiminnan ja viihtyisyyden huomioiminen niin asiakkaiden kuin työntekijöiden kannalta. On tärkeää luoda tilasta aistikas, houkutteleva ja viihtyisä tilan käyttäjille. Toimivuus on kaiken pohjana. Voit saada elämyksellisen ja yksilöllisen tilan tilaamalla samalta toimittajalta sisustus-, tila- ja kalustesuunnittelua, jopa kalusteet ja materiaalit tekijöineen. Sisustusarkkitehti Virve Värjy-Krook suunnittelee myös yhteistyössä muiden suunnittelutoimistojen tiimien kanssa auttaen joillakin tehtäväalueilla tai koko suunnitteluprosessin läpi osana suunnittelutiimiä heidän toimistossaan. Virve hoitaa tarvittaessa yhteydet valmistajiin, tekstiilitoimittajiin, puuseppiin sekä toimii yhteyshenkilönä eri tahojen ja tekijöiden kanssa.

Referensseihin kuuluu maapuolella mm. toimistoja, hotellitiloja, ruokailu-, keittiö- ja neuvottelutiloja, liiketiloja ja leikkihuoneita. Virvellä on yli 10v kokemus risteilijöiden ja laivojen suunnittelusta sekä näiden isojen julktitilojen suunnitteluvalvonnasta. Laivasuunnittelulle on ominaista kaikkein tiukimmat vaatimukset hygienian, paloturvallisuuden, painon, työtapojen ja laadultaan soveltuvien materiaalien suhteen. Tilakoot ovat myös hyvin rajalliset. Laivasuunnittelun kokemuksiin kuuluu lukuisat kaupat, baarit, ravintolat, kahvilat, hyttialueet, yökerhot, respa- ja lounge -alueet. Hotellisuunnittelu noudattaa pitkälti samaa kaavaa kuin risteilijäsuunnittelu. Hotellien osalta kokemusta on tullut hotellihuoneiden, baarien, aulojen, respojen ja ravintoloiden suunnittelussa. Toimistosuunnittelu on Virvelle hyvin tuttua. Hän on suunnitellut  toimistotiloja aina 1-100 hengen toimistoihin.

ARKKITEHTIKOORDINOINTI

Virvellä on ollut kunnia hoitaa arkkitehtikoordinointia maailman suurimpaan risteilijään "M/S Oasis of the Seas" -laivaan. Työ käsitti leveän Promenade -kävelykadun ja sen varrella olevat kaikki kaupat, baarit kuten Champange -, Boleros - ja Sport -baarit, pizzerian, pubin, kahviloita, parturin ja lisäksi pari klubia ja yökerhon. Kokonaisuus käsitti yhteensä 24 erilaista tilaa 6000 m2:n alueella, joita Virve koordinoi kollegansa kanssa. Arkkitehtikoordinointi käsitti kaikki tiloihin hankittavien materiaalien, kalusteiden ja valaisinten etsinnän, pääarkkitehtien ehdotuksille vaihtoehtoisten materiaalien ja ratkaisujen suunnittelun sekä näiden materiaalihallinnan turn-key toimittajan Meriman ostoille.

Promede -alueesta on nähtävissä video Royal Caribbeanin sivuilla. Klikkaa seuraavan linkin vasemman puolista "kiertokäynti laivassa" ja kuvaa, niin voit kiertää kävelykatu aluetta:
http://www.royalcaribbean.fi/laivamme/oasis-luokka/oasis-of-the-seas.htm

Kalustesuunnittelu

Artesisustus on suunnitellut hyvin paljon sekä kiinteitä että irtokalusteita ja erikoiskalusteita erityisesti vaativatasoisiin luksusristeilijöihin, mutta myös julkisiin tiloihin ja yksityisiin koteihin. Voit saada mitä istuvimmat ja kokonaisuuteen sopivimmat kalusteet kohteeseesi, kun ne suunnitellaan juuri tilaasi ja haluttua tarvetta ajatellen. Artesisustus voi hoitaa yhteistyön osaavan puusepän/ -pajan kanssa.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 1Jaa