Sisustusarkkitehti » Baarit, pubit ja kahvilat

baarit, pubit ja kahvilat

Alla olevat kuvat ovat luksusristeilijästä M/S Explorer of the Seasistä. Virve veti Royal Promenade -alueen ja sen varrella olevien pienempien tilojen sisustusvalmistussuunnittelua osallistuen itse myös suunnitteluun. Promenaden varrella olevat tilat olivat Champagne Bar, Wine Bar, English Pub, Sidewalk Cafe, Centrum area ja kaupat. Suunnittelua tehtiin Turun telakalle. Varustamo Royal Caribbean International käytti risteilijän pääsuunnittelijoina yhdysvaltalaisia arkkitehtitoimistoja. Risteilijä valmistui v. 1999. Sisaralus M/S Navigator of the Seas valmistui pari vuotta myöhemmin. Tässä video laivan Royal Promenadesta oheistiloineen:

https://www.youtube.com/watch?v=0v52Wi8KVNQ

Virve on ollut suunnittelemassa luksusristeilijöiden baareja, pubeja, kahviloita ja yökerhoja sekä hoitanut vastaavien tilojen arkkitehtikoordinointia maailman suurimpaan risteilijään M/S Oasis of the Seas. Sen Promenaadi -alueesta on nähtävissä video Royal Caribbeanin sivuilla. Klikkaa seuraavan linkin vasemman puolista "kiertokäynti laivassa" ja kuvaa, niin voit kiertää isoa Promenaadi -kävelykatua 360 astetta:

http://www.royalcaribbean.fi/laivamme/oasis-luokka/oasis-of-the-seas.htm

Risteilijöiden suunnittelu on verrattavissa maapuolen hotelli- ja ravintolasuunnitteluun, mutta on haasteellisempaa monessa suhteessa. Risteilijöissä on hyvin tarkat palo- ja hygieniaturvallisuussäännöt sekä haastetta hyvin rajallisten tilakokojen sekä tekniikan kanssa.

Referenssejä baareista, pubeista, kahviloista ja yökerhoista:

- Suomuhotelli; vanhan osan pari baaria
- M/S Oasis of the Seas; Champagne bar, Sport Bar, Boleros Bar, Schooner Bar, VIP Bar, Jazz Club, Yökerho, English Pub, kahviloita
-M/S Amorella; konversiosuunnittelu kahvila
- M/S Costa Mediterranea;  Atriumin baari
- M/S Carnival Legend; Atriumin baari
- M/S Navigator of the Seas; Champagne Bar, English Pub, Wine Bar, Sidewalk Cafe
- M/S Explorer of the Seas; Champagne Bar, English Pub, Wine Bar, Sidewalk Cafe
- M/S Carnival Pride ja M/S Carnival Spirit; Miehistöbaari
- M/S Aida; Disko
- Irish Ferries -matkustajalautan kilpailutyö; Englantilainen Pubi, baari, disko

sisustus

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa