Sisustusarkkitehti

Sisustusarkkitehti Helsingissä

Sisustusarkkitehti- ja agentuuritoimistomme palvelee Helsingissä. Etsimme luovia sisustusratkaisuja erilaisiin tila- ja sisustusongelmiin niin koteihin kuin julkitiloihin. Suunnittelemme julkitilakohteisiin kansainvälistä tyylikkyyttä ja tunnelmaa. Käytämme suunnittelussamme kuhunkin tilaan parhaiten sopivia tuotteita, niin oman edustuksemme tuotteita kuin myös muitakin tai ideoimme mittatilauskalusteita. Jokainen kohde on erilainen erilaisilla tarpeilla ja ympäristöllä. 

Teemme contract -puolen sisustusarkkitehtisuunnittelua (niin hotelli-, majoitus-, risteilijä- kuin ravintolasisustamista), arkkitehtikoordinointia, toimi- ja liiketilojen suunnittelua ja asuntorakentamisen suunnittelua. Toimimme yhteistyössä muiden suunnittelutoimistojen kanssa joko auttaen jollain osa-alueella tai ollen osana koko suunnittelutiimiä ja -prosessia heidän tiloissaan. Kalustamme myös suunnittelemiamme tai muiden suunnittelemia kohteita toimittaen joko yksittäisiä tuotteita suoraan tai toimimalla agenttina suuremmissa kokonaisuuksissa. 

Tilan pitää olla viihtyisä ja toimiva myös työntekijöille, ei ainoastaan asiakkaille. Tämä on erityisen merkittävää ravintola- ja hotellitiloissa. On tärkeää, miten tila kokonaisuudessaan hyödynnetään, miten kulkuvirrat on suunniteltu ja kuinka helppo tilaa on huoltaa ja ylläpitää. Miten taasen valo, värit ja muodot vaikuttavat ja miten ne koetaan. Kuinka hyvin tila herättää eri aisteja ja aistimuksia ja on näin elämyksellinen paikka. Sisustusarkkitehti löytää parhaimmat ratkaisut tilojen potentiaalin esiintuomiseksi.


Jos ongelmana on tilankäyttö, kalustejärjestely, houkuttelevan ilmeen puuttuminen, niin ideoimme kanssanne ja tarjoamme mielellämme myös laajaa kalusteratkaisua sekä asiantuntemustamme. Tavoittelemme kaunista, elämyksellistä, näyttävää ja toimivaa sisustusta, jossa viihdytään. Kun siis etsit sisustusarkkitehtia Helsingissä, käänny meidän puoleemme. Tutustu projektisisustukseen!
sisustusarkkitehti

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 5Jaa