Pientuotteet » Sisustustuotteet

Sisustustuotteet

Sisustustuotteet niin kotiin kuin yrityksen tiloihinkin. Suurempaan tyylin muutokseen suosittelemme sisustuspalveluamme

Enkeliaiheiset sisustustuotteet

sisustustuotteet

Ihanimmat enkelit strassipallokoristein, cupidot sydämillä, valokuvakehykset enkelihahmoilla... Sopivat käytettäväksi ympäri vuoden ja ihastuttavat herkkinä lahjoina ja pienenä muistamisena. Nämä enkelit sulattavat sydämen!

Sarjasta DoHome, valmistajalta Unitable Srl. Joitakin malleja hyllytavarana liikkeessämme. Tervetuloa katsomaan!

Huopamaiset sisustustuotteet

sisustustuotteet sisustustuotteet

Näyttäviä helppohoitoisia huopamaisia kaitaliinoja, pikkuliinoja, pöytätabletteja, juomalasin alusia, viinipullokasseja, tyynyjä, pannunalusia, paikkamerkkejä, ruukun suojia - näitä kaikkia löytyy monissa eri väreissä ja eri kuvioinneilla. Käytännöllistä ja kestävää lahjaa arvostetaan. Materiaali paksumpaa, laadukkaampaa ja pehmeämpää kuin markkinoilta löytyvät vastaavat huopamaiset liinatuotteet.

Eri malleja liikkeessämme hyllytavarana. Tervetuloa! Sarjasta DoHome, valmistaja Unitable Srl.

Modernit sisustustuotteet

sisustustuotteet sisustustuotteet

Raikkaat ja korostetut tehostevärit sekä puhtaan graafiset muodot ovat ominaista modernille sisustustyylille. Sopivat materiaalien, kuvioiden ja värien yhdistelmät kontrasteineen houkuttelevat koskettamaan ja aistimaan. Piristä kotiasi, toimistoa ja julkisia tiloja näyttävillä katseenvangitsijoilla!

Liikkeestämme löytyy lukuisia moderneja yksilöllisiä sisustustuotteita hyllytavarana. Tervetuloa ostoksille! Sarja DoHome, valmistajalta Unitable Srl.

Romanttiset sisustustuotteet

sisustustuotteet

Herkkiä ruusuja ja nostalgisia vanhan ajan kuvia kirjoituksineen romanttista sisustamista rakastaville. Kauniita lahjaideoita. Näiden pehmeät värit ja muodot istuvat helposti moniin koteihin.

Sarja DoHome, valmistaja Unitable Srl. Liikkeessämme hyllytavarana joitakin romanttisia tuotteita. Kysy lisää.

Trendikkäät sisustustuotteet

sisustustuotteet sisustustuotteet

Nuorten tyttöjen ja naisten himotuimmat lahjaideat! Kauniisti koristeltu upealla keinonahalla vuorattu muotilaukku, joka toimii säilytysrasiana vaikka pikkukengille. Tilavat ja viimeistellyt säilytyslippaat kätkevät sisälleen monia aarteita, asusteita ja tarvikkeita. Keraamiset korurasiat pikkulahjaksi ystävälle. Muodikas rahi on tarpeen monen tytön huoneessa.

DoHome -sarja valmistajalta Unitable Srl.

Perinteiset sisustustuotteet

sisustustuotteet

Hellyttävät ja ajattomat sydänkoristeiset puutuotteet soveltuvat osa ympäri vuoden käytettäviksi, osa erityisesti joulun aikaan. Helppo lahjaidea kaikenlaiseen sisustustyyliin yhdistettäväksi. Käytännöllisiä valokuvalaatikoita, säilytysrasioita, avainkaappi muistitaululla, valokuvakehyksiä, korttitelineitä.

Valmistaja Unitable Srl, sarja DoHome. Osa kuvan tuotteista löytyy meiltä hyllytavarana liikkeestämme.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa