Pientuotteet » Astiasarjat ja aterimet

Astiasarjat ja aterimet

Astiasarjat

Tyylikäs pöytäkattaus sarjasta Domino, joka erottuu markkinoilla trendikkäällä muotoilullaan ja monipuolisuudellaan. Se ottaa huomioon kuluttajien yhä enemmän tiukentuneet vaatimukset. Omaperäisyyttä ja korkealaatuisia raaka-aineita markkinoiden huipulta. Laatu hienointa valkoista luuposliinia. Eri muotoja löytyy puhtaan valkoisena ja lisäksi erilaisilla kuvioinneilla vaikka yhdistettäviksi keskenään. Tyylejä niin klassisesta romanttiseen ja moderniin.


Domino astiasarja

Arjen pöytäkattaus monipuolisilla kohtuuhintaisilla tuotteilla sarjasta Rose& Tulipani. Muodikkaita, laadukkaita ja käytännöllisiä jokapäiväisessä käytössä. Materiaali extrastrong-kivitavaraa tai savitavaraa. Erilaisia kuviointeja ja värityksiä vuodenaikojen mukaan. Flowers&Colours- ja Nador -mallistojen astioilla voit leikkiä väreillä yhdistäen, sekoittaen ja vaihdellen niitä keskenään. Löydät yhteen sopivat värilliset ja kuvioidut aterimet, juomalasit, mukit ja jopa Unitablen liinat istuvat saumattomasti yhteen. Aina erilainen ja kaunis kattaus. Unitablen astioiden uudenlaiset modernit muodot, kuvioinnit ja laaja tuotevalikoima seuraavat ja joskus jopa ennakoivat trendejä. Yhdessä nämä mahdollistavat kokonaisvaltaisen yksilöllisen kattauksen.Liikkeestämme löytyy osa Flowers&Colours -, Signs- ja Black&White -astioita, Nador -mukeja ja muita.

Rose&Tulipani astiasarja

Sarjasta Porcellana Bianca löytyy nimensä mukaisesti valkoisia posliiniastioita pitkälti klassiseen maalaishenkeen. Nämä ovat meillä tilaustuotteita.

Italialaisen valmistajan Unitable Srl:n tuotteet ovat tyylikästä ja trendikästä italialaista suunnittelua ja designia, jotka on tuotettu eri puolilla maailmaa materiaalista riippuen.

Aterimet

Laadukkaat ja muotoillut aterimet klassisesta moderniin. Monia malleja valmistajalta Unitable Srl. Kysy lisää!

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa