Kalusteet » Vaatekaapit

Kestävät ja helposti siirrettävät vaatekaapit

vaatekaappi

Valmistajamme Presotto Italia käyttää vaatekaapeissaan ainoana valmistajana maailmassa alumiinisokkelia. Tämä takaa kaapeille helpon asennuksen sekä vakaan, tukevan ja kestävän käytön. Alumiinisokkeli ei taivu kosteuden vaihdellessa. Valitsemalla Presotton vaatekaapin valitset aikaa kestävän ja elämänmuutoksiin mukautuvan toimivan kalusteen, mikä on kaiken lisäksi helppo asentaa. Jokainen kaapin osa kiinnitetään metalliosilla toisiinsa, joten purkaminenkin on helppoa rikkomatta kalustetta.

Laaja tuotevalikoima

Valikoimaamme kuuluu kaapistoja ja vaatekomerojärjestelmiä, jotka on varustettu liukuovilla, saranaovilla tai taiteovilla. Erilaisia ovimalleja on tarjolla lukuisilla väreillä, materiaaleilla ja tyyleillä, vetimillä tai vetimettöminä. Osan saranaovellisista kaapeista saa 2,90m korkeina. Meiltä löydät runsaan valikoiman myös sisävarusteita ja mekanismeja. 

Sokkelien jalat ovat säädettävissä 15 mm välein, ja jokainen jalka kantaa 100 kg painoa. Vaatekaappien liukumekanismit ovat osa kaapiston rakennetta, joten niitä tai kiskoja ei kiinnitetä lattiaan tai kattoon. Tämän ansiosta kaapit voidaan purkaa ja siirtää ilman, että ne jättävät jälkiä lattiaan esimerkiksi muuton yhteydessä tai huoneesta toiseen siirrettäessä.

Muunneltavat kaapit

Vaatekaappi rakentuu mittavalmiista moduuleista, joten sitä on mahdollista jatkaa pidemmäksi. Ovimallista riippuen moduuleita voi kaventaa, madaltaa, ohittaa seinässä olevia porrastuksia tai myötäillä viistekattoa. Pohjalevyt ovat irrotettavissa, jolloin voit siivota kaapin helposti ja säilyttää piilossa arvotavaroitasi. Kaapistoja voidaan varustaa valaistuksella. TV-näytöt on mahdollista integroida liukuovilehtiin, ja lisäksi oheislaitteet ja johdot saa piilotettua kaapin sisälle. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa