Kalusteet » Ruokailuhuone

Ruokailuhuone

Miten saada neljän hengen ruokapöydästä loihdittua tarvittaessa kuudelle, kahdeksalle tai jopa 16 hengelle pöytä helppokäyttöisen mekanismin avulla? Tai miten 50 cm syvästä pienestä sivupöydästä saadaan ruokapöytä 12 hengelle?

ruokailuhuone

Innovatiivinen patentoitu teleskooppinen mekanismi tekee käytöstä helpon. Alumiinimekanismia on kevyt käyttää, se kestää painoa ja aikaa sekä on ympäristöystävällinen. Mallista riippumatta ruokapöydät ovat jatkettavissa aina kolmeen metriin asti ilman tukijalkoja. Kolmen metrin ylittäessä tarvitaan tukijalkaa. Parhaimmillaan löytyy jatkomahdollisuutta aina 4,8 metriin asti. Jos tämäkään ei riitä, aina voi ottaa eteis- tai makuutilasta sivupöydänkin käyttöön. Loistava kalusteratkaisu pieniin tiloihin, muuttuviin elämäntilanteisiin ja muuttoihin, majoitustiloihin sekä ravintoloihin. Näin vähenee varapöytien varastointitarve.

Nämä erityyliset ruokailuryhmät löytyvät monilla materiaaleilla, sävyillä ja tekniikoilla toteutettuina. Puisten pöytien lisäksi valikoimassa on metallirunkoisia ja lasipöytiä. Huippulaatuiset materiaalit, käsityötaito ja korkea teknologia yhdistettyinä niin ruoka- kuin sivupöytiin. Näiden ainutlaatuisten pöytien valmistajana on Riflessi Srl.

KIINTEÄT RUOKAPÖYDÄT, TUOLIT JA BAARIJAKKARAT MYÖS RAVINTOLAKOHTEISIIN

Kaikkien kalustevalmistajiemme mallistoista löytyy monia tuoleja, myös muita upeita jatkopöytiä mutta myös kiinteitä ruokapöytiä. Erilaisia malleja on kymmeniä. Päivitämme jatkossa tänne myös kuvia ko kalusteista. Käy katsommassa vaimistajiemme sivuilla. Valmistajaverkostomme on laaja myös ravintola-, baari-, kahvila- ja hotellitarpeisiin. Kerro projektistasi niin katsotaan miten voimme auttaa!

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa