Kalusteet » Olohuone » TV- ja mediakalusteet

TV- ja mediakalusteet

tv- ja mediakalusteet

Presotto Italialla on useita erilaisia olohuoneisiin suunnattuja huonekalumallistoja. Kaikilla mallistoilla on ominaisuuksia, joilla ne eroavat toisistaan. Jokaisessa mallistossa on tv- ja mediakalusteita, joihin on integroitavissa eri laitteet: kaiuttimet, tasoon upotettavat iPad/ iPhone-lataustelakat, johdot ja pistorasiat.

TV -kalustemallistot on nimetty seuraavasti:

Mediakalusteeseen integroitu telakka-asema (audio/video)

Kokonaisuus mahdollistaa musiikin soittamisen suoraan kalusteyksiköstä kaiuttimien ja basson kautta. Tämä tapahtuu yhdistämällä iPhonen/ iPodin/ iPadin kalusteeseen integroituun telakka-asemaan, MP3-soittimen USB- tai AUX -portteihin tai SD-muistikortin lukijaan. Samanaikaisesti voit ladata iPhonea/ iPodia.

Muita teknisiä ominaisuuksia on TV/audio/video-liitäntä, bluetooth, PC- ja CD/DVD-laitteiden liitäntä ja DVD-laitteiden integrointi kalusteen sisälle. Helppokäyttöinen ja hyvä äänentoisto.

Taas kerran teknologinen elementti on täydellisesti integroitu kodin sisustuksessa kalusteen sisälle. Ei näkyviä roikkuvia johtoja, tasoilla makaavia laitteita. Näin uusimman sisustussuunnittelukonseptin mukaisesti mahdollistetaan kodin muokkaaminen moniaistilliseksi tilaksi.

tv- ja mediakalusteet

tv- ja mediakalusteet

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa