Kalusteet » Olohuone » I-ModulART

I-ModulART

Presotto Italian I-ModulART tuotesarjalla on lukuisia hyödyllisiä ominaisuuksia ainoana markkinoilla. Se näyttää uutta suuntaa tulevaisuuden sisustuksille ja sisustussuunnittelulle. I-ModulART huomioi viisaimmin ja monipuolisimmin tekniset laitteet. Lue alta lisää ja katso mallikuvia.

I-ModulART
 • Monipuolinen olohuoneen tv- ja mediakalustesarja. Sarja koostuu lukuisista moduuleista, joita voi yhdistellä eri tavoin erilaisiin tiloihin sopiviksi.
 • Monien mittojen lisäksi moduuleihin voi valita ja yhdistellä eri materiaaleja ja sävyjä. Valittavissa oma persoonallinen kokonaisuus 95 eri väri- ja materiaalivaihtoehdosta. Osaamme auttaa oikean yhdistelmän valitsemisessa laajalla sisustusarkkitehtikokemuksella.
 • Ovityyppejä ja jopa viistemuotoisia moduuleja yhteen suorakulmaisten moduulien kanssa. Tällöin saadaan tilaan aivan uudenlainen elämys uusilla kalustemuodoilla ja -kulmilla suhteessa seinäpintoihin. Tämä haastaa sisustussuunnittelun ja luo uutta.
 • Lisäksi vaihtoehtona erikoisovipinnoitteita, joissa digitaalinen kuva ja pinnan käsittely käsin on yhdistetty. Tai magneettikiinnitteisiä digikuvapintoja, jotka saa halutessa pois tai vaihdettua (I-ModulART Cover -sarja). Tai ruosteen näköisiksi käsiteltyjä ovia.
 • Kalusteet saadaan käsiteltyä halutessa ecomalta-laastilla joko vain jokunen osa kalustetta tai mahdollisesti koko kaluste. Ecomalta on patentoitu ja vain Presotto Italian kalusteissa käytetty. Se on markkinoiden ainoa täysin ekologinen ja kierrätettävä vesipohjainen laasti. Siitä on pyyhittävissä hankalimpienkin elintarvikkeiden jäljet. Ecomalta-pinnat saadaan aikaan 6 eri käsin tapahtuvalla käsittelykerralla. Jokainen pinta on siis ainutlaatuinen teos ja niissä näkyy ihmiskäden jälki.

I-ModulART 124_125 -kokonaisuus

Tasot, hyllyt ja seinäkaappi on mattamaalattu sävyyn beige silkki, taustalevy on käsitelty käsin ecomalta-laastimateriaalilla sävyyn beige savi.

Kokonaisuuden mitat L3300xS565xk1700mm. Hinta kokonaisuudelle alkaen 3 996 €.

I-ModulART

Uusinta tekniikkaa

Tuotesarjaan voi yhdistää halutessa tämän päivän ja tulevaisuuden uusinta uutta tekniikkaa Tätä päivää ja yhä enenevissä määrin tulevaisuutta, on tekniikan integroiminen kalusteisiin, johtojen piilottaminen tai johdottomuus. Tekniikka on alati enemmän osa arkeamme, mutta ei kuitenkaan saisi hallita sisustusta eli yhä enemmän sitä on osattava huomioida sisustussuunnittelussa osana kalusteita. Presotton I-ModulART mahdollistaa tämän alan ensimmäisinä maailmassa.

 • Tason pintaan saa upotettua lataavan telakka-aseman ja tämän kaiuttimet integroitua kaapin runkoon.
 • Omat oheislaitteet ja kaiuttimet integroitavissa.
 • Kalusteita saatavissa näkymättömällä tason latauspisteellä, joka hyödyntää Qi-magneettitekniikkaa.
 • Pistorasioita integroitavissa kalusteen sisälle tai johdot siististi vedettävissä TV:n ja moduulien välillä.
 • Kalusteita saatavissa myös bioetanolitakoilla tai turvallisella sähkötakalla, jossa valo- ja vesihöyryefekti.
 • Tasoihin saa upotetun viherkasvialtaan. Kun kasvi on kuivunut, toimii allas kaukosäädinten lokerikkona.

Tekniset tiedot

Kalusterunkojen kulmaliitokset 45 asteen kulmassa, mikä lisää visuaalisuutta. Pinnat on käsitelty niin, että niitä on helppo pitää puhtaina ja kestävät mahdollisimman hyvin hankausta ja naarmuja Sisähyllyt ovat aina kristallilasia. Laatikostot kestävää vaneria.

I-ModulART

I-ModulART 94_95

I-ModulART

I-ModulART 100_101

I-ModulART

I-ModulART 102_103

I-ModulART

I-ModulART 106_107

I-ModulART

I-ModulART 110_111

I-ModulART

I-ModulART 112_113

I-ModulART

I-ModulART 116_117

I-ModulART

I-ModulART 121

I-ModulART

I-ModulART 123

I-ModulART

I-ModulART 126_127

I-ModulART

I-ModulART 128_129

I-ModulART

I-ModulART 132_133

I-ModulART

I-ModulART 138_139

I-ModulART

I-ModulART 144_145

I-ModulART

I-ModulART 146_147

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa