Kalusteet » Makuuhuone » Sängyt (puiset)

Puiset sängyt

Puiset sängyt tuovat raikkaan ja kauniin tunnelman makuuhuoneeseen. ARIA NOVA maahantuo puiset sängyt designiin erikoistuneilta italialaisilta valmistajilta. Tutustu myös sisustussuunnittelupalveluumme.

puiset sängyt

Presotto Italian Plana -sänky

Plana-sänky on vihreä! Design Claudio Lovadina. Plana on saanut italialaisen ympäristölaatumerkin (il Marchio Italiano di Qualità Ambientale) www.green-quality.it

PLANA on Presotto Italian puhdas ja selkeälinjainen sänky. Se on syntynyt suunnittelija Claudio Lovadinan vihreän filosofian pohjalta. Luonnollisella ja modernilla muotokielellään Plana täyttää ekokestävät kriteerit, joilla sänky on voittanut italialaisen ympäristölaatumerkin. Tämä takaa erinomaisen ekologisesti kontrolloidun Made in Italy -laadun. Ympäristömerkin edellytys on vähentää tuotteiden aiheuttamaa ympäristön kuormitusta koko niiden elinkaaren läpi: materiaaliaineksen valinnasta tuotantoon, ja itse tuotteen eliniän loppuun saakka.

PLANA on ensimmäinen täysin kierrätettävä sänky. Se on suunniteltu tavalla, jossa kaikki sen osat ovat ekokestäviä. Käytetyt materiaalit alittavat EU:n asettamat normirajat niin rakenteellisesti kuin formaldehydin päästössä; paneelit on kierrätetty ja puuosien alkuperä on peräisin kestävän kehityksen omaavista sertifioiduista metsistä. Omaperäinen ja vankka läpinäkyvä metakryylijalusta antaa ennennäkemättömän keveyden koko rakenteelle.

Pinnat on käsitelty vesiliukoisilla aineilla, mikä lisää niin työympäristön kuin loppukäyttäjän turvallisuutta. PLANAn vihreys ilmenee myös siinä, että kaikki sen kierrätettävissä olevat materiaalit ja helposti lajiteltavissa olevat osat, ovat hyödynnettävissä uudestaan.

Tekniset tiedot

 • Runko saatavana maalattuna 32 eri mattasävyllä tai pehmustettuna kangasverhoilulla esim. mustalla palmikkokuvioisella kuten alin kuva.
 • Koot niin L160 kuin L180cm patjalle.
 • Jalat joko läpinäkyvä valaistavissa oleva metakryylijalka tai rungon sävyyn maalatut neliömalliset tolppajalat.
 • Laadukas pyökkinen sälepohja, jonka 6 säleessä on jäykkyyden säätömahdollisuus.
 • Sängyn hinta alkaen vain 1 807 € (ei sisällä patjaa).

Kuvan kaikki muutkin kalusteet ovat myös Presotton tuotantoa.

puiset sängyt

puiset sängyt

puiset sängyt

Aqua-sänky

Erilaisiin tarpeisiin, huoneisiin ja sisustuksiin räätälöitävissä oleva upea laadukas puinen sänky. Soveltuu erilaisille patjatyypeille ja saatavissa eri leveyksillä, materiaalipinnoilla sekä sävyillä, joiden mukaan myös jalat ja yöpöydät.

Tekniset tiedot

 • Sänkykoko L1870xP2295xH255/ 830cm (L160cm patjalle).
 • Laadukas pyökkinen sälepohja, jonka 6 säleessä on jäykkyyden säätömahdollisuus.
 • Materiaalivaihtoehdot sängylle, jaloille ja yöpöydille pähkinäviilu, mattamaalattu (32 sävyä), maalattu viilu (11 sävyä), kiiltovalkoiseksi maalattu tai pehmustettu nahalla tai keinonahalla.
 • Sälepohja saatavana halutessa moottorisoituna.
 • Sängyn hinta alkaen 2 929 € (ei sisällä patjaa eikä yöpöytiä).
 • Liitettävissä 1-2 yöpöytää, jossa 3 leveyssäätöä. Yöpöydän jalka on aina kirkasta metakryyliä. Yöpöydässä on kääntyvä laatikosto. Yhden yöpöydän hinta harmaalla tammiviilulla on 579 €/kpl

Kuvien kaikki muutkin kalusteet ovat Presotto Italian tuotantoa.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa