Kalusteet » Makuuhuone

Makuuhuoneen kalusteet

Valikoimastamme löytyy paljon eri vaihtoehtoja myös makuuhuoneiden kalustamiseen. Kaikki makuuhuoneen kalusteet tulevat laadukkailta valmistajilta. Helsingissä toimiva ARIA NOVA maahantuo tuotteet ja tarjoaa sisustussuunnittelua.

makuuhuone

Vuoteet

Laajin kokoelma ajanmukaisia moderneja vuoteita yhdistettävissä yöpöytiin ja kaapistoihin. Lukuisia innovatiivisia vuoteita mekanismeilla, jotka lisäävät ergonomiaa ja mukavuutta. Uudenlaista muotoilua, ilmeikkyyttä, laadukkaita materiaaleja. Erittäin laaja vuodemallisto moneen erilaiseen tyyliin.

Sängyt puurunkoisina, verhoiltuina, led-valaistuina, myös pyöreät vuoteet. Patjat hyvin ekologisia ja ergonomisia. Valmistajan sivustolla laaja mallisto.

Säilytys

Makuuhuoneen säilytyskalusteet omaavat uusia materiaaliyhdistelmiä, jotka tekevät huoneesta persoonallisen ja aistikkaan. Hyvin korkeaa teknologiaa on hyödynnetty liukuovissa, joihin on yhdistetty ohut LCD TV -näyttö. Makuuhuoneissa ei ole ennen nähty näin älykästä sisustusratkaisua.

Järjestelmällä voi säästää 10 % koko kodin sähkökulutuksessa. Lisäksi johdot jäävät siististi piiloon. Uutuutena myös mahdollisuus ripustaa oma taulu-TV valmistajan liukuoveen. Tutustu lukuisiin malleihin valmistajan sivustolla. Sovi kanssamme tapaaminen, niin kerromme mielellämme lisää!

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa