Kalusteet » Kalustetoimitukset

Kalustetoimitukset

Muun muassa näihin kohteisiin olemme toteuttaneet kalustetoimituksia. Lue lisää referensseistämme ja ota yhteyttä!

Keittiö / Asunto Taka-Töölö, Helsinki

kokonaistoimitukset

kokonaistoimitukset kokonaistoimitukset

kokonaistoimitukset

Sisustusarkkitehti Virve Värjy-Krook suunnitteli remonttimuutoksen, mikä käsitti tilamuutokset, kylpyhuoneen laajennuksen, pintamateriaalit, valaistuksen, kalustusjärjestyksen, kiinteiden kalusteiden suunnittelun materiaaleineen ja varusteineen, kaiken materiaalin, yksityiskohtien ja työn kilpailuttaminen, budjetointi, erikoissuunnittelijoiden kilpailuttaminen ja lupa-asioiden osittainen organisointi.

Asukkaat päätyivät tilaamaan Virven yritykseltä ARIA NOVAlta (Artesisustus Värjy Virve) kaikki kiinteät italialaiset kalusteet. Asiakkaita miellytti kalusteiden materiaalit, värit, laatu ja tyylikkyys. Keittiön toimitukseen kuuluivat kaapistot varusteineen ja allas. Kaapit ovat Veneta Cucine Span mallistosta ovimalli Extra.Go. Ovipinnat mattamaalattuja ja vedin upotettu ovilehteen. Kaikki muut tuotteet ja materiaalit Virve etsi asiakkailleen muilta toimittajilta. Virve ohjeisti asentajia ja seurasi suunnitelmien mukaista työn kulkua.

Kylpyhuone / Asunto Taka-Töölö, Helsinki

kokonaistoimitukset

kokonaistoimitukset kokonaistoimitukset

Kylpyhuoneen toimitus sisälsi samoin Veneta Cucinen kosteuden kestävät kaapit, Riflessi Srl:n upean eri suuntiin heijastavan kristallipeilin Trapezion sekä Open Kristalluxin tyylikkäät varusteet, kuten pyyhekoukut ja pesupullotelineet.

Eteinen / Asunto Taka-Töölö, Helsinki

kokonaistoimitukset kokonaistoimitukset

Eteisen toimitus sisälsi samoin Veneta Cucinen laatikostot, Riflessi Srl:n upean kristallipeilin, Icebergin ja Open Kristalluxin näyttävät seinävalaisimet. Maljakot ovat Unitablen pientuotteista.

Makuuhuone / Asunto Taka-Töölö, Helsinki

kokonaistoimitukset kokonaistoimitukset

Makuuhuoneen toimitus sisälsi Presotto Italian vakaan ja vaikuttavan vaatekaapin varusteineen. Työpiste tehtiin vanhaan oviaukkoon, johon tuli etsattu lasi-ikkuna ledeillä.

Pyydä tarjous kokonaistoimituksesta tai vain osasta kalusteita ja varusteita.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa