Brändit » Unitable

Unitable

Unitable

Unitable on arvostettu 50 vuotta vanha italialainen yritys, joka aluksi omistautui hienojen astioiden maahantuontiin. Yritys alkoi suunnitella ja valmistamaan 90-luvulta lähtien omia Domino- ja Rose&Tulipani- sekä Dohome-tavaramerkkejään. Ne suunnitellaan designin, muotoilun ja grafiikan osalta Italiassa, mutta tuotetaan eri puolilla maailmaa riippuen myös käytetystä materiaalista ja sen saatavuudesta.

Italialaisia ideoita tuotettu maailmalla

Unitablella on Milanon seudulla iso varasto, josta löytyy pääosin kaikkia tuotteita. Yritys hyödyntää korkeaa teknologiaa. Tuotteet pakataan huolella ja ne toimitetaan Suomeen DHL:n välityksellä 1-2 viikossa.

Tavaramerkit

Domino-sarjan tuotteet on suunniteltu tyylikkäämpää kattausta varten hienoimmasta kiinalaisesta luuposliinista (Finest Bone China). Luuposliini on hohtavan valkoista, läpikuultavaa mutta kestävää. Monia Unitablen astiamalleja on suunnitellut Maurizio Donati ja Francesco Rapini. He ovat luoneet monille astiaperheille monikäyttöisiä ominaisuuksia ja puhuttelevaa muotokieltä.

Rose&Tulipani-sarjan tuotteet ovat erittäin kestävästä extra-strong kivi- tai savitavarasta tai lasista. Malleja on lukuisia ja ne ovat trendikkäitä. Hintataso on vahvasta laadusta huolimatta huokea. Tätä sarjaa valmistaja uusii 1-2 vuoden välein pyrkien pitämään mallistoja ajan tasalla.

DoHome-tavaramerkki käsittää yksinomaan sisustuksen pientuotteet, somisteet, koristeet ja lahjatavarat. Mukaan mahtuu myös pienkalusteita. Tuotteissa on pöytätekstiilejä, tyynyjä, tarjottimia, vateja, maljakoita, kynttilänjalkoja, valokuvakehyksiä jne.

Contract

DoHomen valikoimasta löydät näyttäviä maljakoita, vateja ja muutakin esineistöä hotellien, ravintoloiden tai vaikka hoitoloiden somistamiseen.

Design

Erottamalla kaikista kilpailijoista, tuotteet pistävät silmään trendikkäällä muotoilullaan, joka ottaa huomioon kuluttajien yhä enemmän tiukentuvat vaatimukset. Design a tavola (designia pöydällä) -lausahdus tarkoittaa upouutta designia, omaperäisyyttä ja korkealaatuisia raaka-aineita markkinoiden huipulla.

Monipuolisuus

Tuotemerkin perusideana on tarjota pöytäkattauksiin monipuoliset tuotteet, jotka ovat muodikkaita ja valmistettu korkealaatuisista materiaaleista sekä ovat käytännöllisiä jokapäiväisessä käytössä. Valikoimaa löytyy pienistä pöydistä ja lisävarusteista somisteisiin. Yhdessä nämä mahdollistavat kokonaisvaltaisen upean kattauksen.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa