Brändit » Riflessi

Riflessi

Riflessi

Riflessi on italialainen yritys, joka on erikoistunut suunnittelemaan sekä valmistamaan innovatiivisia jatkettavia ruokapöytiä ja sivupöytiä, tuoleja, senkkejä, erilaisia peilejä sekä muita pienkalusteita. Yhdistäen italialaisen designin tyylikkyyttä laatuun ja kilpailukykyisiin hintoihin Riflessi on pystynyt kasvattamaan mainettaan läpi Euroopan ja Aasian.

Riflessi sijaitsee Italian Ortonassa. Toimitusajat ovat pääosin 5-6 viikkoa. Joissakin käsityötä vaativissa tuotteissa se saattaa olla pidempi.

Contract

Laajasta peilivalikoimasta löytyy katseen vangitsevia ja tunnelmaa muuttavia erilaisia näyttäviä peilejä. Nämä laadukkaat karkaistua kristallilasia olevat peilit istuvat erityisen hyvin hotellien aulatiloihin, hyvätasoisiin ravintoloihin, merkkivaateliikkeisiin tai tasokkaisiin hoitoloihin jne. Mihin tahansa tilaan, johon halutaan piste i:n päälle.

Vankoilla ja kevyillä patentoiduilla jatko-ominaisuuksilla varustetut konsoli- ja ruokapöydät monipuolistavat ruokapaikan tilan käyttöä. Valmistajalta löytyy monista pöytämalleista useita mittoja ja tuoteperheitä. Neljän hengen pöydän voi muuttaa hetkessä soveltuvaksi 10 hengen ryhmälle ja samoin normaalisti laskutasona toimivan konsolipöydän. Samaan sarjaan saa yhdistettyä senkkejä, astiakaappeja jne. Contract -puolella oikea materiaalivalinta on ehdoton.

Made in Italy -laatu on ajatus

Riflessi luottaa vahvasti innovatiivisen designin tehoon, käyttäjäystävällisyyteen sekä mahdollisuuksiinsa räätälöidä tuotteitaan asiakkaiden yksilöllisten erityistoiveiden mukaan. Tuotteet ovat tulosta perusteellisista markkinatutkimuksista, markkinointikampanjoista, tutkimuksista kulutusmieltymysten ja -psykologian pohjalta.

Jokainen tuote on tulosta ainutlaatuisesta suunnittelusta, tehtynä erilaisista aineksista, muistoista, muokattuina perinteestä ja designista, mutta myös yhteistyöstä ammattilaisten kanssa.

  • Koko tuotanto tapahtuu Riflessin omissa ja käyttämiensä tuottajien paikallisissa tiloissa.
  • Design, teknologia ja materiaalitutkimus syntyy italialaisten arkkitehtien, insinöörien ja suunnittelijoiden toimesta.
  • Laatukontrolli on tiukka ennen tuotteen markkinoille lähetystä. Tuotteet täyttävät korkeimmat laatukriteerit. Käsityönä tehty työ tarkistetaan heti yrityksessä.
  • Parhaiden nahkalaatujen käyttö tuoleissa. Tuolien nahat ompelee alan merkittävimmät käsityöläiset, jotka etsivät alati uusia käsityötekniikoita.

He tietävät, että tyytyväisyys välittyy asiakkaalta toiselle.

Hyvinvointi ja ekologisuus

Riflessi Srl on aina ollut sitoutunut valitsemaan ja tutkimaan kaikki tuotannossa käyttämänsä materiaalit taatakseen korkean laadun unohtamatta terveyttä ja ympäristöä. Kalusteisiin valitaan erittäin korkealaatuisia materiaaleja, kuten puu, alumiini ja lasi, jotka ovat täysin kierrätettävissä.

Alumiini on täysin kierrätettävissä oleva materiaali. Riflessi käyttää alumiinia monissa tuotteissaan pintamateriaalina kuin myös jatkettavien ruokapöytien ja konsolipöytien jatkomekanismeissa ja kiskoissa. Nämä on suunniteltu yrityksen sisällä toteutettu eri italialaisilla tuottajilla, jotka kykenevät hyödyntämään tuotannossaan myös ylijäämäosia.

Muita ekologisia laatukriteerejä:

  • Vesipohjaiset ekoystävälliset maalit ja lakat
  • Ainutlaatuiset alumiiniset kalustemekanismit
  • Aidon laadukkaimman tammipuun hyödyntäminen
  • 2 mm paksut viilupinnat (ei laminaattia eikä melamiinia)
  • Peilien laatutakuu 10 vuotta (koskien taustan hopeointipinnoitetta)

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 1Jaa