Brändit » Presotto Italia

Presotto Italia

Presotto Italian ja julkisiin tiloihin erikoistuneen Presotto Contractin kalusteet valmistetaan Presotto Industrie Mobili Span (30 000 m2) tuotantotiloissa Venetsian lähialueella. Tehtaassa noudatetaan huipputason korealaista tuotantopolitiikkaa (lean thinking), kuten tehokkaimmissa autotehtaissa. Moduulituotanto on pitkälle automatisoitu hyödyntäen korkeinta teknologiaa, mutta johon on yhdistetty materiaalistakin riippuen käsityötaitoa. Tehdas on mitä pölyttömin ja siistein ja omaa useita tuotantosertifikaatteja.

Presotto Italia

Presotto Contract

Presotto Contract -yksikkö tuottaa, toimittaa ja asentaa kokonaistoimituksia ympäri maailman hotelleihin, majoitustiloihin, toimistoihin, teattereihin. Yksiköllä on vaikuttava ja pitkä referenssilista usealta vuosikymmeneltä.

Presotto Contractilla on sama filosofia kuin Presotto Italian yksiköllä: Tarjota valmiita, täsmällisiä ja kilpailukykyisiä vastauksia kansainvälisille markkinoille sekä mittavaa suuressa teollisuudessa kehittynyttä vuosikymmenten kokemustaan. Asiakas laitetaan aina huomion keskipisteeseen.

Presotto Contract

Valmistusaika ja materiaalit

Tuotteiden valmistus- ja kuljetusaika Suomeen on useimmissa tuotteissa yhteensä n. 7-8 viikkoa. Käsityötä vaativissa, erikoismateriaaleissa ja korkeakiiltoisissa pinnoissa tuotantoaika on tätä hieman pidempi. Tämä johtuu korkeatasoisesta käsittelystä. Esimerkiksi korkeakiiltoiset pinnat ja betonilaastin näköiset ecomalta-pinnat toteutetaan 6 käsittelykerralla, jolloin materiaalin kuivumisaika on pidempi. Cor-ten-materiaali on kuparia, joka käsitellään ruostuneen näköiseksi. Tämä prosessi oikeasti tapahtuu ruostuttamalla kuparia samanlaisissa olosuhteissa kuin mihin kupari joutuisi ulkoilmassa alttiiksi. Tämäkin siis vaatii oman aikansa.

10 hyvää syytä

Tässä sinulle kymmenen hyvää syytä valita Presotto-kaluste:

 1. Aitoja Made In Italy -tuotteita. Kokonaan italialaista designia ja tuotantoa yli 60 vuoden ajalta.
 2. Design, funktio ja estetiikka ovat aina täydellisessä tasapainossa.
 3. Presotton tuotanto kunnioittaa ihmisiä, ympäristöä ja työpaikkaa. ISO 14001:2004, OHASAS 18001:1999, Emas-sertifikaatit.
 4. Laaja, modulaarinen ja joustava valikoima takaa äärimmäisen kustomoinnin. Mittatilattuja elementtejä on myös saatavilla.
 5. Todelliset laatu- ja tuoteinnovaatiot: materiaalien, teknologian, designin, funktion ja ergonomian osalta.
 6. Erinomaiset raaka-aineet. Valittu ja käsitelty kestääkseen aikaa.
 7. Laaja pinnoitteiden valikoima: maalisävyjä, laseja, laminaatteja, kiviviiluja, metalleja ja puulajeja yhteensä 70. Katso linkki!
 8. TV- ja stereojärjestelmät suunniteltu integroitaviksi kalusteisiin. Erittäin korkeat teknologiset toiminnat äärimmäistä mukavuutta tavoitellen. Katso linkki!
 9. Korkeasti erikoistunut jälkimyyntipalvelu.
 10. Varaosia aina saatavilla.

Myös vaatekaappeja

Laatukriteerejä lisäksi vaatekaappeihin:

 • Ainoana valmistajana maailmassa käyttää alumiinisokkelia vaatekaapeissa. Tämä takaa kaapeille helpon asennuksen sekä vakaan, tukevan ja kestävän käytön.
 • Sokkeleissa säätöjalkoja 15 mm säädöillä. Jokainen jalka kantaa 100 kg painoa.
 • Vaatekaappien liukumekanismit ovat osa kaapiston rakennetta. Niitä tai niiden kiskoja ei kiinnitetä lattioihin eikä kattoihin. Näin kaapit ovat myös purettavissa ja siirrettävissä esim. muutoissa tai huoneesta toiseen jättämättä jälkiä lattiaan. Koska vaatekaappi rakentuu mittavalmiista moduuleista, voidaan kalustetta jatkaa halutessa pidemmäksi toiseen tilaan siirrettäessä. Valitsemalla Presotton vaatekaapin, valitset todellakin aikaa kestävän ja elämänmuutoksiin mukautuvan toimivan kalusteen, mikä on vielä helppo asentaa.
 • Pohjalevyt irrotettavissa, jolloin siivous helpottuu sekä arvotavaroiden piilosäilytys mahdollistuu.
 • Niin liukuovellisia, saranaovellisia kuin taiteovellisia kaapistoja ja vaatekomerojärjestelmiä. Lukuisia ovimalleja niin väreiltään, materiaaleiltaan kuin designiltaan. Ovia saatavina vedittöminä tai useilla eri vedinmalleilla.
 • TV-näyttöjä integroitavissa itse liukuovilehtiin ja niiden toiminta johtoineen sekä oheislaitteineen asetettavissa kaapin sisälle.
 • Runsas valikoima sisävarusteita ja mekanismeja.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa