Brändit

BRÄNDIT

Päämiestemme tuotteissa yhdistyvät Italian huippulaatuinen design, laatu, käsityötaito ja korkea teknologinen osaaminen. Heillä on useiden vuosikymmenten kokemus tuotannosta, kalustesuunnittelusta, logistiikasta ja toimituksista ympäri maapallon. Kaikki ovat luotettavia ja täsmällisiä aikatauluissa. Elinehtona heille on asiakkaiden tyytyväisyys tuotteisiin.

tuotevalmistajat

Tarkat kriteerit

Edustamamme valmistajat on valittu huolella mm. alla mainituilla kriteereillä ja niin, että keittiöiden kanssa on helposti yhdistettävissä ruokailutilan ja olohuoneen kalusteet, näihin edelleen peilit ja verhot tai kylpyhuonekalusteiden kanssa varusteet jne. Monilla on pitkä ja vankka kansainvälinen kokemus myös contract-puolen projektikalustamisesta. Näin edustamillamme tuotteilla voidaan luoda mitä erilaisempia, uniikkeja, toimivimpia ja elämyksellisimpiä sisustuksia tilaan kuin tilaan.

Innovatiivisuus

Valikoimastamme löytyy mm. innovatiivisia patentoituja ratkaisuja, joiden avulla kalusteille on luotu mm. eri käyttötarkoituksia, helposti vaihdettavaa ilmettä, integroitu edistyksellisesti teknologiaa kalusteisiin tai viety yksinkertaisesti ergonomiaa ja ekologisuutta huippuunsa.

Käsityötaito

Kalustevalmistajillamme on monia tuotteita, joissa on yhdistetty käsityö korkeaan teknologiaan. Kaikki käsin valmistetut tai pinnoitetut kalusteet ovat uniikkeja ja tuovat sisustukseen aivan oman leimansa. Esimerkkinä Riflessin käsityötaitoa, katso videoesittelyt täältä.

Materiaalit

Kaikki edustamamme kalustevalmistajat ovat ylpeitä käyttämistään materiaaleista ja niiden työstötavoista. He tuovat markkinoille ensimmäisinä uusimmat materiaali-innovaatiot, joilla saadaan sisustuksiin yhä ekologisempia ratkaisuja, persoonallisuutta ja eri aisteja hiveleviä pintoja. Yllä olevassa kuvassa näet Presotton erikoismateriaaleja, joista voit lukea lisää heidän sivustollaan.

Tulevaisuus

Kaikki valmistajamme panostavat suuresti ekologisuuteen ja energian säästämiseen niin tuotteissa kuin tuotannossa. Tämä on ollut tärkeä kriteeri valmistajia etsiessämme. Valitsemalla ekologisesti oikein tuotetut kalusteet ja materiaalit luomme tulevaisuutta.

Päämiehemme myös tuntevat ja näyttävät uusimmat trendit, kehitykset ja tekevät tutkimustyötä tulevaisuuden suuntauksesta ja elintapojemme muutosten vaikutuksesta kodin kalustamiseen ja asumiseen. He ovat alan edellä kävijöitä maailmassa. Meiltä löydät siis aina innovatiivisimmat ratkaisut kansainvälisiltä markkinoilta!

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa