Sijaintisi: Ajankohtaista

ajankohtaista aria novalla

Tällä sivulla tiedotamme tuoteuutuuksistamme, messuvierailuistamme ja kaikesta muusta, mikä ARIA NOVAlla on ajankohtaista. Lue lisää!

ALENNUSMYYNTIPÄIVÄT -50 - 75%:

LA 23.3., 30.3. ja 6.4. klo 11 - 16, Liisankatu 15, Helsinki

Alennus koskee liikkeestä löytyviä mallikalusteita ja pientuotteita, ei tilaustuotteita.
Alennustuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

1st ITALIAN DESIGN DAY, 01.03.2017 Helsinki                   

Osallistuin Italian Suurlähetystön, Kulttuuri-Instituutin ja Helsingin Designmuseon järjestämään ensimmäiseen konferenssiin aiheena italialainen design. Milanon Politeknisen Yliopiston professori Giampiero Bosoni puhui teemasta "MODO ITALIANO - a critical-historical reflection on the Italian Design". Tapahtumaa järjestetään samanaikaisesti yli sadassa maassa eri design -lähettiläiden luennoimana.


"Modo Italiano" eli englanniksi "Italian Way" kuvastaa hyvin italialaisen designin peruspilareita ja merkitystä ihmisten elämään ympäri maailman. Italialaisen designin kulttuuri syntyi renesanssiaikana. Italialaiset arkkitehdit ja muotoilijat tutkivat muotojen merkitystä design -tuotteissa ja tilojen käyttöä luovasti. Italialainen design tunnetaan erityisesti laadustaan, mutta myös kauneudestaan, käsityöstään ja uusista funktioista, jotka parantavat elämänlaatuamme.

MEILLÄ ON UUSI OSAMAKSUMAHDOLLISUUS! LUE ALTA! PÄIVITÄMME POISTOMALLEISTAMME TARJOUKSIA YLÄSIVUN "POISTO HUONEKALUJA" ALLE. TÄÄLTÄ LÖYTYY POISTO KEITTIÖMALLISTA TIETOA.MEILLÄ ON UUSI OSAMAKSUMAHDOLLISUUS! LUE ALTA! PÄIVITÄMME POISTOMALLEISTAMME TARJOUKSIA YLÄSIVUN "POISTO HUONEKALUJA" ALLE. TÄÄLTÄ LÖYTYY POISTO KEITTIÖMALLISTA TIETOA.MEILLÄ ON UUSI OSAMAKSUMAHDOLLISUUS! LUE ALTA! PÄIVITÄMME POISTOMALLEISTAMME TARJOUKSIA YLÄSIVUN "POISTO HUONEKALUJA" ALLE. TÄÄLTÄ LÖYTYY POISTO KEITTIÖMALLISTA TIETOA."Modo Italiano" on minulle hyvin tuttua ARIA NOVAn omistajana. Itsekin sisustusarkkitehdiksi Italiassa kouluttautuneena 23 vuotta sitten ja siellä asuneena, ymmärrän käsitteen syvän merkityksen. Opettajinani toimi arvostettuja yliopistoprofessoreita ja arkkitehteja, jotka opettivat suunnittelemaan ja näkemään asioita "al Modo Italiano". Eläminen keskellä renesanssiajan arkkitehtuuria ja taidetta cappuccinoa nauttien, teki lähtemättömän vaikutuksen sieluuni, arvomaailmaani ja tapaani nähdä tiloja jossain määrin "al Modo Italiano". Lue tarinastamme lisää täältä. 


- Kirjoittanut sisustusarkkitehti Virve Värjy-Krook 

#ItalianDesignDay #designitaliano #arianovahelsinki


TARJOUKSIA -30 - 50% AJALLA 16.-21.12.16!!!!

LAUANTAI 10. JOULUKUUTA 2016


Yrittäjien Joulukatu -tapahtuma. Olemme mukana Kruununhaan yrittäjien joulukatu -tapahtumassa.
Tule ihastelemaan ja nauttimaan Krunikan kivijalkayrittäjien tarjouksista, tarjoiluista ja joulutunnelmasta!

ARIA NOVA tarjoaa tapahtumapäivänä -30% alennuksen kaikista lahjatavaroista. Tule hakemaan omasi pukin konttiin, kylään vietäväksi tai kotiin tunnelman luojaksi! Kaikkea on rajoitettu määrä.
Lisäksi:
Kaduilla kulkee pari kuoroa ja joulupukki. Voit osallistua jokaisessa tapahtuman liikkeessä 100 euron lahjakortin arvontaan. Lue lisää: www.krunikanyrittajat.fi

JOULUKUU 03.-21.12.2016


Löydät meiltä sisustuslahjatavarat kylään vietäväksi, opettajille, pukin pussiin tai oman kodin tunnelman tuojiksi!
Katso aukioloaikamme Yhteystiedoistamme.


ELOKUU 2015MEILLÄ ON UUSI OSAMAKSUMAHDOLLISUUS! LUE ALTA! PÄIVITÄMME POISTOMALLEISTAMME TARJOUKSIA YLÄSIVUN "POISTO HUONEKALUJA" ALLE. TÄÄLTÄ LÖYTYY POISTO KEITTIÖMALLISTA TIETOA.Tarjoamme uutena palveluna osamaksumahdollisuutta! Voit tilata esimerkiksi 4.500 euron arvoisen ruokailuryhmän ja maksaa
alkaen 225eur/ kk noin 2 vuoden luottoajalla. Tai voit tilata 10.000 euron arvoisen keittiön ja maksaa alkaen 210eur/ kk noin 5 vuoden
luottoajalla. Voit valita itse lyhennysmäärän minimirajasta ylöspäin. Lue lisää sivultamme "Rahoitusratkaisut"!


KESÄ - HEINÄKUU:

"Kesä on mitä sopivinta aikaa sisustaa niin sisällä kuin ulkona, kotona ja mökillä, töissä ja lomalla.Mielikuvitus ja ideat valtaavat rentoutuneen mielen. Nyt on lupa nauttia kauneudesta ja laadusta ympärillämme - säästäen"


ARIA NOVA TOIVOTTAA NAUTINNOLLISTA JA VIRKISTÄVÄÄ KESÄÄ!


MALLEJA -50% ALENNUKSELLA:
* Keittiömallistosta Start-Time seinäkaapisto L240xk214,5cm laminaattitasolla. Kunto uutta vastaava korkealaatuinen. Pöytäkaapeissa saranaovet, kahdessa hyllyt, allaskaapissa rosteripintainen roskis ja yhdessä sisälaatikot. Yhdessä seinäkaapissa lasihylly ja led -valaistu alalasipohja. Toisessa seinäkaapissa hyllylevy. Keskimmäiset seinäkaapit ylös aukeavilla klaffiovilla. Välitilan materiaali laminaattilevy. Normaali ovh -hinta 3.708 eur. NYT 1.854eur!!!! Lisäosia tilattavissa, jatkettavissa -20% alennuksella.

* Keittiömalliston Oyster mattamaalattu saareke laatikoilla L145x64cm. Kuvassa näkyvä taustapuoli ja päädyt seuraavat laatikoiden linjakkuutta, jota sisempänä olevat kiiltävät profiilit korostavat. Saarekkeen rungot ovat antibakteerisella ominaisuudella. Siinä on kaksi L90cm leveää syvää patalaatikkoa ja 4 kpl matalaa 45cm leveää laatikkoa. Normaali ovh -hinta on 3.380eur. NYT tämä saareke hintaan 1.690eur!!! Muut kaapin osa tilattavissa -20% alennuksella. Pyydä lisätietoja ja kuvia, jos olet kiinnostunut!


MAALISKUU 2015

UUTUUKSIA, UUTUUKSIA!!!! NAUTITTAVIA ELÄMYKSIÄ
HERÄTÄ AISTISI: NÄE! KUULE! TUNNE! NAUTI!AISTIKKAAT MATERIAALIT VIIMEISINTÄTEKNOLOGIAATERVETULOA NÄKEMÄÄN JOTAIN UUTTA JA YLLÄTTÄVÄÄ!

Telakka-asema


HELMIKUU 2015

UUTUUKSIA TULOSSA PIAN! NEW ARRIVALS COMING SOON!  Lähettämällä meille pyynnön lisätä yhteystietosi kontakteihimme, niin saat postiisi viimeisintä tietoa tapahtumista ja uutuuksista sisustuksen suunnannäyttäviltä valmistajiltamme! Follow our news!

LOKAKUU 2014

UUTUUKSIA! NEW ARRIVALS!! Liikkeeseemme on saapunut uusia hienoja Presotto Italian design huonekaluja! Löydät meiltä kiviviilulla ja ekologisella laastilla pinnoitetun senkin, nahkavuoratun ja puisen yöpöydän sekä lisäksi pari pikkupöytää. Tulepa tutkimaan ainutlaatuista muotokieltä ja koskettelemaan aistikkaita materiaaleja!


Senkki I-ModulArt Kiviviilu ja ekologinen laasti Senkki i-ModulArt ja pikkupöytä Inside Pikkupöytä Point Yöpöytä Inside Yöpöytä Inside Yöpöytä Passion Yöpöytä Passion

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa