Kylpyhuone

Laaja valikoima hyvin laadukkaita kylpyhuonevarusteita kokonaisine tuoteperheineen erityylisiin kylpyhuoneisiin, wc -ja ja suihkutiloihin. Valmistajan Open Kristallux Span varusteet on valmistettu joko kestävästä messingistä tai ruostumattomasta teräksestä ja ne on pinnoitettu eri sävyihin. ARIA NOVA maahantuo nämä ja muut italialaiset design-varusteet ja tarjoaa sisustussuunnittelua Helsingissä. 

kylpyhuone

Valikoimasta löytyy mm. tyylikkään näköisiä venerakentamiseen käytetystä vanerista valmistettuja vedenkestäviä taittosuihkutuoleja, jotka sopivat myös kuiviinkin ahtaisiin tiloihin. Lisäksi kauniita pyykkikoreja, taitettavia patentoituja kuivaustelineitä ahtaisiin suihkunurkkauksiin, trendikkäitä lasialtaita kauniissa väreissä, lämpöpattereita niin digikuvalla kuin peilillä varustettuna, valaisimia, kääntyviä pyyhekoukkuja, monitoimilaatikostoja jne.

Näillä kylpyhuonetuotteilla sisustat niin kodin, hotellin, risteilijän kuin kylpylänkin wc-, kylpy- ja suihkutiloja. Saat yhtenäisen ilmeen ja ratkaisun käytännön ongelmiin! Katso lisää valikoimaa valmistajan sivustolta www.kristallux.it ja kysy meiltä.

kylpyhuone

  • kopen arredobagno
  • presotto
  • riflessi
  • kopen arredobagno
  • unitable

Kerro meistä kavereillesi