Open Kristallux

Open Kristallux

Open Kristallux on lähes 50 vuotta vanha kylpyhuonetarvikkeiden valmistamiseen erikoistunut yritys. Sillä on yli 2 000 asiakasta 50 maassa. Open on ylpeä tuotteidensa laadusta ja innovaatiosta, joissa korostuu niin esteettisyys kuin teknologia.

Yritys sijaitsee lähellä Padovan kaupunkia. Sillä on iso varasto, josta löytyy useimmat tuotteet lähetettäväksi. Toimitusaika näin on 3 viikkoa. Erikoismateriaaleilla toimitusaika on pidempi.

Tuotanto ja materiaalit

Italialainen tyyli uusiutuu, löytää energiaa uutuuksista, joita designin ammattilaiset suunnittelevat. Tuotannossa noudatetaan tiukinta ja kehittyneintä standardia (sertifikaatti ISO9001:2008). Yritys käyttää yksinomaan ensiluokkaisia materiaaleja, mikä takaa loppukuluttajalle luotettavan laadun. Tuotteiden runkomateriaalina on joko ruostumaton teräs tai messinki. Näille löytyy useita pintakäsittelyjä.

Laaja tuotevalikoima käsittää eri mieltymyksiin sopivaa 14 tuoteperhettä, jotka löydät täältä.

Contract

Open Kristalluxilta löytyy oma tuoteperhe valmistettu erityisesti contract-kohteisiin. Open Kristalluxin kylpyhuonetarvikkeilla on varusteltu lukuisia hotellihuoneiden kylpyhuonetiloja sekä yleisiä vessatiloja. Rungoltaan ruostumattomasta teräksestä valmistettuja tuoteperheitä on kaksi. Kaikki muut 12 tuoteperhettä ovat messinkirunkoisia ja erittäin kestäviä. Tyylejä modernista retroon.

Muut tuotteet kotiin tai contract-tiloihin

Open Kristalluxilta löytyy myös jakkaroita, seinäistuimia, pyykkitelineitä, roskiksia, pyykkikoreja, valaisimia, lasialtaita jne.

Kosteutta haihduttava peili/lämpöpatteri
Erinomainen tuote niin kotien kuin minkä tahansa julkitilan kosteisiin tai vaikkapa kuiviin tiloihin on lämpöpatteri, jonka pintaan saa peilin, kuuluisasta taulusta painatuksen tai vaikkapa omasta digikuvasta painatuksen! Lämpöpatteria (50x60cm) voi asentaa mihin kohtaan seiniä tai kattoja tai ryhmitellä useampaa vierekkäin. Luo taulukollaaseja tai peiliseinämää. Se soveltuu erinomaisesti myös baareihin, kahviloihin, ravintoloihin.

Mikä parasta, lämpöpatterissa on myös energiaa säästävä ominaisuus. Se liitetään yleiseen sähköverkkoon. Monta etua ja ominaisuutta taas samassa paketissa! Kysy tuotteesta lisää.

Muuta valikoimaa
Katalogit

  • presotto
  • riflessi
  • kopen arredobagno
  • unitable

Kerro meistä kavereillesi